fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Grec 2019
Festival Grec 2019

Festival Grec 2019

  • Del 13 de juny al 30 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
20%
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

El Festival Grec arriba un any més per activar els escenaris de Barcelona els mesos d'estiu. És un festival que, des de l'impressionant Teatre Grec de Montjuïc fins a grans i petites sales de tota Barcelona, desplega una programació transversal i trencadora, amb gustos per tothom. Impossible no trobar una obra que agradi o et soprengui! El Festival Grec és l'oportunitat per veure les millors obres de nova creació local i per tenir l'oportunitat de veure l'avantguarda de la creació internacional.

Entre alguns dels grans noms que passaran pels escenaris i que no t'hauries de perdre hi ha Pere Arquillé a Jerusalem, dirigida per Julio Manrique. A  Mary said what she said, hi trobaràs l'extraordinària Isabelle Huppert  en una oportunitat única per veure-la dalt d'un escenari a Barcelona.  Emma Vilarassau i Ramon Madaula protagonitzen Casa de nines, 20 anys després, dirigida per Sílvia Munt, segona part del mític espectacle.  Blanca Portillo, acompanyada de José Luis García, protagonitza El cartógrafo, de Juan Mayorga.

En l'àmbit musical cal destacar Kronos Quartet, l'espectacle que estreni aquest any del festíval amb una col·laboració única amb l' ESMUC. Ens fa especial il·lusió el Pop d'una nit d'estiu, el nostre concert simfònic al Teatre Grec que reuneix 13 artistes destacats de l'escena musical catalana com Maria Arnal i Marcel Bagés, David Carabén o Núria Graham, entre altres; acompanyats de la GIOrquestra, dirigida per Marc Timón. 

Però no només són grans noms el que brilla al Festival Grec. Amb un traçat que aquest any recorre el món i l'imaginari anglosaxó, des de Nova Zelanda fins a Nova York i de Londres a Melbourne, descobreix les perles amagades entre els espectacles més arriscats i els formats híbrids, els concerts i la programació familiar. I, com no, gaudeix dels espectacles amb avantatge TR3SC!

ARTS ESCÈNIQUES
Play · Festival Grec

Play · Festival Grec

Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud+ Info

  • del 9 al 11 de juliol
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12€
8€
FINALITZADA

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 13 de juny al 30 de juliol

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX