fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lucy Guerin · Festival Grec

Lucy Guerin · Festival Grec

  • 5 i 6 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
22€
20%
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pels dies 5 i 6 de juliol: EXHAURIT

Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte.

Punyent, agosarada i deliciosa, la dansa de l'australiana Lucy Guerin explora els fonaments de la coreografia en una representació hipnòtica on dues ballarines recreen els dilemes i conflictes que planteja la relació amb els altres.

Dues intèrprets, una de les quals vestida i l'altra completament nua, s'enfronten a un espai cada cop més limitat, reflex d'un món on la pressió creix a cada moment i on els recursos són cada cop més escassos. Faran servir el moviment per suggerir negociació, per expressar les emocions, el dolor i el conflicte que implica la relació amb els altres. I el resultat és una peça tan deliciosa i delicada com senzilla, ja que l'espectacle no requereix escenografia ni attrezzo de cap mena més enllà dels cossos de les protagonistes, evolucionant al so d'una música electrònica i sovint repetitiva composta pel britànic Scanner (nom artístic de l'artista Robin Rimbaud). De fet, la coreografia va néixer d'un loop creat pel compositor per a Lucy Guerin durant un treball coreogràfic anterior. Elegant, exigent, extremament suggeridora i expressiva... Així és una coreografia que converteix en moviment un seguit d'idees i conceptes especialment interessants. I és que l'espectacle arrenca amb les dues intèrprets evolucionant de manera sincronitzada, com si fossin dobles. Però les mateixes intèrprets aniran limitant l'espai en el qual es permeten evolucionar, fins a quedar constretes en una petita superfície, amb els canvis que això comporta per a la relació entre totes dues, convenientment remarcats per una il·luminació especialment intel·ligent.


Un treball sorprenent i ple de significats que els mateixos espectadors han d'anar construint i que constitueix una nova mostra del treball de Lucy Guerin, una coreògrafa d'Adelaida establerta a Melbourne des del 2002 i que ràpidament es va fer coneguda per la tècnica i originalitat de les seves creacions. Dedicada a la dansa contemporània, les produccions de la companyia inclouen de vegades text, veu i altres elements que busquen oferir al públic revelacions visuals, emocionals i físiques impossibles de comunicar sense l'ajuda del moviment. El mètode de treball que utilitzen per crear una coreografia i els seus significats estan íntimament relacionats, de manera que el cos dels ballarins esdevingui un vehicle de transmissió d'idees.

FITXA TÈCNICA

DireccióLucy Guerin
Durada50 min.
Intèrprets:Melanie Lane Lilian Steiner

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

5 i 6 de juliol

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
05
jul.
Lucy Guerin · Festival Grec
21:00 h Mercat de les Flors
Barcelona
Lucy Guerin · Festival Grec
21:00 h Mercat de les Flors - Barcelona

ds.
06
jul.
Lucy Guerin · Festival Grec
21:00 h Mercat de les Flors
Barcelona
Lucy Guerin · Festival Grec
21:00 h Mercat de les Flors - Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX