fb

QUÈ ÉS EL CLUB?

Una comunitat per estar al dia de tot el que passa als escenaris del país. Per conèixer altres persones amb qui comparteixes l’afició per la cultura. Per proposar-te activitats que només podràs fer amb el TR3SC i per ajudar-te a trobar els espectacles i propostes que sabem que t’agradaran, sempre al millor preu.

Quines modalitats de soci hi ha?

Hi ha tres modalitats per ser soci del TR3SC. La modalitat Bàsic i Premium són de pagament. Descobreix quins avantatges inclou cada subscripció:

 
BASIC
PREMIUM
Butlletí electrònic amb una selecció de propostes
 
 
 
Avantatges i descomptes permanents per tot Catalunya
 
 
 
Carnet vàlid per al soci i un acompanyant
 
 
 
Regal Club extra per cada dos nous socis presentats
 
 
 
Butlletí diari amb les millors propostes
 
 
 
Revista del TR3SC per correu electrònic
 
 
 
Propostes puntuals amb súper avantatge
 
 
 
Activitats exclusives i gratuïtes del Club TR3SC
 
 
 
Revista del TR3SC en format imprès
 
 
 
Regal Club
 
 
 

Vull ser del TR3SC

Quins avantatges té ser soci del TR3SC?

Si ets soci del TR3SC tens accés a propostes exclusives i gratuïtes arreu del país, pots interactuar amb tota la comunitat, rebre butlletins electrònics diaris i pagar menys per les entrades.

Com puc saber quines propostes tenen avantatge TR3SC?

Et mantenim al dia de totes les propostes culturals, notícies i continguts especials a través de mitjans de comunicació com:

  • · La web www.tresc.cat amb recomanacions de propostes culturals, notícies i continguts especials actualitzats en tot moment.
  • · Butlletins electrònics de dilluns a divendres enviem per correu electrònic un butlletí amb propostes culturals, descomptes d’última hora i continguts especials.
  • · El Periódico de Catalunya cada dia a les pàgines iCult del diari, hi trobaràs propostes amb avantatges només per als socis. Aprofita-ho!
  • · La revista del Club TR3SC un tast de les propostes que t’esperen durant els pròxims dos mesos.
  • · Facebook, Twitter i Instagram Segueix-nos a les xarxes socials i estaràs al dia de continguts culturals i propostes destacades i d’última hora.

Qui som?

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals gestionat per Iberautor, Prometeatre, Abacus Cooperativa, la Federació Llull i Tel.Entrada a través de la societat Club Català de Cultura, S.L.

El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i els agents culturals de Catalunya. Als socis els ofereix informació detallada de l’oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics o d’exclusivitat per accedir-hi. Als agents culturals els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per incentivar la venda.

Iniciat el 23 d’abril de 2006, el club compta ja amb més de 34.000 socis (68.000 usuaris) i amb una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, Canal 33, 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.fm i El Periódico de Catalunya, juntament amb una revista bimestral i un sistema de comunicació en xarxa. El TR3SC s’ha consolidat com una de les plataformes més efectives per a la difusió de la cultura.