fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Future Lovers · Festival Grec

Future Lovers · Festival Grec

  • CCCB - Barcelona
15€
8€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pel dia 5 de juliol.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte.

¿Ficció o document escènic? Us ho preguntareu veient un espectacle que porta a l'escenari el món dels adolescents i investiga aquest moment vital en l'existència dels nois i noies d'avui.

Els protagonistes d'aquest muntatge teatral van néixer pels volts de l'any 2000. Aquests nois i noies han quedat per trobar-se, amb la ciutat als peus, una nit d'estiu durant la qual beuran, parlaran i ballaran. Vegeu-los, com si fossin dins d'una bombolla o una peixera, i feu l'exercici mental de buscar les diferències amb la vostra pròpia vida, actual o passada. Plans, expectatives, somnis, projectes de futur... Aquests nois i noies us parlen de manera natural del que està per venir i d'un temps en què se sospira pels canvis immediats i radicals en comptes de, com fan els adults, resar desesperadament perquè res no canviï, no fos cas que demà sigui pitjor que avui.

La vida dels adolescents d'ahir i la dels d'avui potser no és tan diferent, però l'entorn sí que ha canviat. Com influeix aquest món tecnològic en els afectes i desitjos dels qui viuen ara i aquí l'adolescència? S'estimen, s'odien o es desitgen d'una manera diferent? Són algunes de les preguntes que, en aquesta versió unplugged de l'espectacle, amb el públic molt a la vora dels intèrprets, es fa una companyia que ha estat definida repetidament com un col·lectiu escènic avantguardista i transgressor, sempre disposat a experimentar i a plantejar temes fins i tot incòmodes. Ho van fer al Grec 2017, quan van mostrar a Barcelona CINE, una peça escènica sobre les desaparicions i segrestos de nens i nenes durant la dictadura franquista i els primers anys de la democràcia.

FITXA TÈCNICA

DireccióLa tristura
Durada90 min.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Montalegre, 5
08001 - Barcelona

CCCB
C. Montalegre, 5, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX