fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Manes - La Fura dels Baus · Festival Grec

Manes - La Fura dels Baus · Festival Grec

  • Del 19 al 21 de juliol
  • Museu Marítim - Barcelona
20€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ del 17 al 21 de juliol.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte LIMITAT del 20%.

Una de les experiències ¿fureres" més viscerals i impactants reviu vint-i-tres anys després de l'estrena per seguir investigant les qüestions bàsiques de la vida, del naixement a la mort, amb el personal llenguatge de la companyia.

La diversitat cultural va ser el punt de partida de l'espectacle, estrenat en una primera etapa l'any 1996. Indagava en tots aquells elements que, malgrat les diferències, uneixen els éssers humans de sexes, cultures i religions diverses: el naixement, la mort, el sexe i l'alimentació. Amb una estructura no lineal ni de continuïtat, l'espectacle proposa una barreja d'emocions i situacions que es produeixen de manera simultània i posa sota el focus tot d'actuacions íntimes i privades, convertides en un espectacle públic. I és que actors i actrius recreen en escena aquelles actituds humanes que habitualment s'amaguen en un domicili, en el si d'una família o darrere el silenci còmplice d'un col·lectiu.

La rítmica i un treball essencialment físic serveixen per crear un espectacle sense argument concret que es converteix en una mena de ritual, una experiència escènica especialment apta per al públic més jove i aquells qui busquen sensacions diferents de les que proporciona el teatre de text o els muntatges més convencionals. L'ànima ¿furera" més autèntica i primigènia, recuperada en un espectacle especialment adreçat als nous públics que no coneixen els primers treballs de la companyia.

FITXA TÈCNICA

DireccióPere Tantiñà (La Fura dels Baus)
Durada60 min.
IdiomaEspectacle sense paraules
Intèrprets:Ifigeneia Androutsopoulou / Maria Caballero / Adriana de Montserrat / Juanjo Herrero / Joan Llobera / David Marsol / Alfons Nieto / Sanna Toivanen i Monica Barrio

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Espectacle sense paraules

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

Av. de les Drassanes s/n
08001 - Barcelona

Museu Marítim
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX