3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La tienda de los horrores · Festival Grec

La tienda de los horrores · Festival Grec

  • Teatre Grec - Barcelona
35€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pels dies 18 i 19 de juliol: EXHAURIT.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte limitat del 20%: EXHAURIT

La història d'amor impossible entre en Seymour i l'Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik, dona un tomb amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida al barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre més!

Dos grans noms del gènere dirigeixen la posada en escena d'un dels nous clàssics del musical americà. Arriba a Montjuïc convertit en un espectacle de gran format i promet una explosió de bon humor a ritme de soul i rock and roll. Segons l'edat que tingueu, potser en llegir La tienda de los horrores us haurà vingut al cap alguna imatge del film que va rodar Roger Corman el 1960 sobre un guió de Charles Griffith. Si sou més joves, és més probable que recordeu el film que, sobre la mateixa història, signava Frank Oz el 1986. Segur, però, que la imatge definitiva que a partir d'ara se us quedarà gravada a la memòria tindrà molt a veure amb el gran espectacle que han creat a partir de la mateixa història Àngel Llàcer i Manu Guix. I és que, després d'haver atret al teatre milers i milers d'espectadors amb La jaula de las locas, ara aquests dos genis del gènere musical s'atreveixen amb el clàssic amb música d'Alan Menken estrenat el 1982.

Des d'aleshores, la història de Seymour, el tímid dependent de floristeria, la seva companya, Audrey, i una planta força curiosa s'ha representat arreu del món. Ara, arriba a Montjuïc en un muntatge on no falten el ritme, la música en viu i uns efectes especials espectaculars. Pareu atenció a un repartiment ple de grans noms del musical, entre els quals un Manu Guix que, a més de dirigir, posa la veu al personatge més inquietant de la història: Audrey II.

Una producció de Nostromo Live.

Aquest espectacle està basat en la pel·lícula The Little Shop of Horrors (1960) de Roger Corman, amb guió de Charles Griffith.

FITXA TÈCNICA

AutoriaHoward Ashman
DireccióManu Guix / Àngel Llàcer
Direcció musicalComposició: Alan Menken / Direcció: Manu Guix
Durada105 min.
IdiomaCastellà
Intèrprets:Manu Guix / Xavi Duch / Diana Roig / Ferran Rañé / The Sey Sisters / José Corbacho / Marc Pociello / Sylvia Parejo / Bernat Cot / Natán Segado / Raquel Jezequel

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX