fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec

Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec

  • 9 i 10 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
25€
20%
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pels dies 9 i 10 de juliol EXHAURIDES.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte.

Aquest programa, format per quatre peces sensuals, provocadores i d'alta intensitat acosta al públic de Barcelona el treball d'un coreògraf que és un dels valors més joves i brillants de la dansa nord-americana actual.

A.I.M, anteriorment Abraham In Motion, es marca com a objectiu crear un treball "interdisciplinari i evocador". No és gens estranya, l'aposta per la barreja d'estils i disciplines perquè l'ànima de la companyia, el coreògraf Kyle Abraham, va néixer en plena cultura del hip-hop de finals dels anys 70, però va tenir una formació clàssica que incloïa l'estudi del violoncel, el piano i les arts visuals. Basa la seva feina en el so, el comportament humà i els aspectes visuals, punts de partida d'una recerca coreogràfica que, en escena, pren la forma d'una dansa inclassificable, entre el ballet i les danses urbanes, que els ballarins interpreten en uns registres que van del hip-hop a les formes més elegants del jazz, l'afro o els ritmes electrònics. La barreja ofereix un resultat especialment fresc i personal, d'aquí que hi hagi qui el consideri el millor i més brillant talent aparegut a Nova York en temps d'Obama... L'acompanyen uns ballarins i ballarines que procedeixen de disciplines diverses però que posen en comú a l'escenari el seu background personal.

En la seva estada a Barcelona, A.I.M presentarà quatre coreografies, state, The Quiet Dance, Show Pony i Drive. La primera és un trio encarregat per la companyia a la coreògrafa Andrea Miller (recordeu Wonderland, que va obrir el Grec 2014?), i el segon, un quintet que balla la revisió del pianista de jazz Bill Evans del clàssic tema de Leonard Bernstein Some Other Time. Veurem el solo Show Pony interpretat per la guanyadora del premi Princess Grace de dansa Tamisha Guy, mentre que a la peça Drive ens trobarem amb vuit intèrprets protagonitzant una coreografia especialment energètica. Sembla pensada per a la pista de ball d'un club però va ser un encàrrec del New York City Center per a l'edició del 2017 del Fall For Dance Festival.

Una producció d'A.I.M

FITXA TÈCNICA

Durada75 min.
Intèrprets:Kyle Abraham / Matthew Baker / Tamisha Guy / Keerati Jinakunwiphat / Claude "CJ" Johnson / Catherine Ellis Kirk / Marcella Lewis / Jeremy "Jae" Neal

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

9 i 10 de juliol

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dt.
09
jul.
Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec
20:00 h Mercat de les Flors
Barcelona
Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec
20:00 h Mercat de les Flors - Barcelona

dc.
10
jul.
Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec
20:00 h Mercat de les Flors
Barcelona
Kyle Abraham - A.I.M. · Festival Grec
20:00 h Mercat de les Flors - Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX