fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Backbone - Gravity & Other Myths · Festival Grec
Backbone - Gravity & Other Myths · Festival Grec
Backbone - Gravity & Other Myths · Festival Grec

Backbone - Gravity & Other Myths · Festival Grec

  • 12 i 13 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
25€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pel dia 13 de juliol: EXHAURIT

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte permanent del 20%.

Representants d'una nova generació d'artistes australians, els membres d'aquesta companyia donen vida a un circ contemporani diferent que es basa tant en la perfecció tècnica com en un missatge elaborat, amb l'ésser humà com a centre.

Un dels espectacles més coneguts de la companyia, A Simple Space, s'ha representat més de sis-cents cops a prop de vint-i-quatre països. És una bona prova de l'interès que desperta arreu la visió del circ de Gravity & Other Myths. Ara, repeteixen èxit amb aquest altre muntatge, una nova col·lecció d'acrobàcies impossibles que ells executen amb una tècnica impecable. Com a motiu central, una "columna vertebral" (backbone) que gira al voltant de la força, del lloc on s'origina i de la manera com la mesurem. L'espectacle parla sobre la força física i l'emocional, sobre la força individual i la del grup. D'una bellesa intensa, les imatges que els integrants de la companyia generen amb els seus cossos són provocadores, extravagants i especialment expressives. Som, com diuen ja alguns crítics, davant d'una manera nova d'entendre el circ. Ens la dona a conèixer una companyia puntera que porta encara més enllà els límits del circ contemporani.

Fundada a Adelaida el 2009, Gravity & Other Myths està especialment preocupada per fomentar el sentit de la comunitat entre els professionals del circ. No només ho fa al seu país sinó també contactant amb les companyies locals en les freqüents ocasions en què viatgen a l'estranger. Porten la seva activitat més enllà de la pista, participant en seminaris i workshops en els quals comparteixen el seu mètode de treball i els seus coneixements, oferint sempre suport a les noves generacions d'artistes. Fins i tot dediquen part dels seus recursos a facilitar als artistes emergents de circ i moviment uns microcrèdits que volen ser alternativa i complement al sempre complex sistema de subvencions oficials.

Una producció de Gravity & Other Myths.

La creació de Backbone ha rebut el suport de l'Australian Government's Major Festivals Initiative en associació amb la Confederation of Australian International Arts Festivals Inc., l'Adelaide Festival, el Sydney Festival i el Melbourne Festival.

FITXA TÈCNICA

DireccióDarcy Grant
Durada80 min.
Intèrprets:Jacob Randell / Jascha Boyce / Lachlan Binns / Mieke Lizotte / Lewie West / Martin Schreiber / Joanne Curry / Lachlan Harper / Lewis Rankin / Jackson Manson

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX