3/5
Sense recomanacions Interessa a  
L'amanci(pa)ment de les fúries · Festival Grec

L'amanci(pa)ment de les fúries · Festival Grec

  • Teatre Grec - Barcelona
12€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€: EXHAURIT

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte permanent del 20%.

Muntar un Shakespeare a l'aire lliure cada estiu: amb aquesta intenció va néixer fa deu anys una companyia que, avui, ha crescut en talent i ambició. Tornen als orígens amb un programa doble que converteix el Teatre Grec en un espai íntim.

Segur que els heu vist actuar al parc de l'Estació del Nord, on hi ha un petit escenari circular que acull els intèrprets i el públic. Ni elements escenogràfics a la vista ni equipament tècnic... Només el talent dels actors i actrius, les seves veus i els textos d'un gran de l'escena. Així s'aconsegueixen uns muntatges frescos, capaços de posar el teatre a l'abast de tothom, seguint la tradició anglosaxona (ho veureu a Londres i altres ciutats britàniques, però també a Nova York) d'oferir obres del bard en espais públics i de manera gratuïta. Potser la proximitat s'adiu poc amb les grans dimensions del Teatre Grec, d'aquí que, per a l'ocasió, l'espai escènic i les grades hagin limitat la seva capacitat per propiciar una sensació d'intimitat. Allà, els Parking Shakespeare celebren l'aniversari de la seva creació l'any 2009 amb un programa doble. Arrenquen amb L'amansiment de la fúria, que ja va posar en escena per a la companyia Pep Garcia-Pascual el 2009 però que, deu anys després, reprèn la directora i també dramaturga Carla Rovira (Aüc, Màtria...). És una autora totalment identificada amb el feminisme i no és cap casualitat que es disposi a revisar una de les obres més masclistes de Shakespeare (la companyia Els Pirates també la porta a escena, igualment revisitada, en aquesta mateixa edició del Festival). Com representar en clau feminista una obra com aquesta? Rovira ho fa posant el focus en els comportaments agressius que la llibertat i rebel·lia de la protagonista, Caterina, genera en els homes que l'envolten.

A la representació hi haurà un servei d'audiodescripció i acompanyament. En aquesta mateixa funció hi haurà programes en braille i en lletra impresa accessible per a persones amb discapacitat visual. Amb la col·laboració de l'ONCE i de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Una producció de Parking Shakespeare. Amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.

FITXA TÈCNICA

AutoriaWilliam Shakespeare
Direcció d'escenaCarla Rovira
Durada90 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Silvia Albert Solape / Andrea Artero / Esmeralda Colette / Adrià Díaz / José Pedro Garcia Balada / etc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX