3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Lali Aiguadé & Guilhem Chatir · Festival Grec
Lali Aiguadé & Guilhem Chatir · Festival Grec

Lali Aiguadé & Guilhem Chatir · Festival Grec

  • Dimarts 30 de Juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

 

Dos coreògrafs i ballarins excepcionals i la veu d'una soprano dibuixen el retrat de dos personatges que neixen i s'integren en un món de normes i regulacions. En la seva lluita per acostar-se a la veritat, potser es veuran obligats a trencar-les.

Sí, naixem i ens desenvolupem en un món material, però aquest món d'objectes que es poden tocar està regit per normes intangibles, governat per un poder que no podem veure i descrit i catalogat per un llenguatge que no té entitat física... Els dos personatges en escena acaben d'arribar a un lloc que ja hi era abans que ells hi apareguessin, i que continuarà existint després. Viuen ara i aquí i miraran d'adaptar-se a les circumstàncies, guiats per la veu d'una soprano que els ajudarà a descobrir les seves emocions. I en aquest viatge iniciàtic descobriran que potser han de trencar normes i estripar veritats absolutes per retrobar el seu jo més autèntic.

Here és una peça d'un alt nivell coreogràfic, un espectacle conceptual per a gurmets de la dansa contemporània que ha nascut de l'interès mutu de Lali Ayguadé i Guilhem Chatir pels seus universos respectius. En les primeres etapes de la creació, van convidar a treballar amb ells la soprano belga Astrid Stockman i, més tard, l'artista i compositora Joana Gomila, que ha creat la banda sonora per a la peça. La dramaturga i escenògrafa Aïda Gabriëls els va ajudar a bastir un context dramatúrgic i a facilitar la lectura del muntatge per part dels espectadors.

Lali Ayguadé es va formar a P.A.R.T.S., l'escola d'Anne Teresa de Keersmaeker a Brussel·les, ha ballat amb l'Akram Khan Company, i ha col·laborat amb coreògrafs i artistes com Roberto Olivan, Hofesh Shechter i Marcos Morau, però també amb la companyia de circ contemporani Baró d'Evel. Era una de les protagonistes del curt 'Timecode', premiat al festival de Canes, als Goya i als Gaudí i candidat a l'Oscar al millor curt el 2016. Balla amb Guilhem Chatir, artista francomarroquí que també ha passat per P.A.R.T.S., i que ha col·laborat amb artistes i conjunts artístics com la companyia de Wim Vandekeybus o el referent del nou circ francès Yoann Bourgeois.

FITXA TÈCNICA

AutoriaCoreografia i concepte: Lali Ayguadé i Guilhem Chatir / Dramatúrgia: Aïda Gabriëls
Direcció d'escenaMartina Cabanas
Direcció musicalJoana Gomila
Durada55 minuts
Intèrprets:Lali Ayguadé  / Guilhem Chatir / Astrid Stockman (soprano)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dimarts 30 de Juliol

Horari Taquilles:
1 h. abans de començar l¿espectacle. Els dies de preu reduït no s¿aplica el decompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX