fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mariantònia Oliver - Las Muchisimas · Festival Grec
Mariantònia Oliver - Las Muchisimas · Festival Grec

Mariantònia Oliver - Las Muchisimas · Festival Grec

  • Mercat de les Flors - Barcelona
18€
8€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pel 30 de juliol

Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades limitades amb un 20% de descompte.

Ni van disfressades ni interpreten cap paper tret del de si mateixes... Disset dones d'entre 62 i 76 anys prenen part en un experiment coreogràfic, amb un peu a la vida i un altre a l'escenari, que fa miques les convencions de la dansa.

No és la primera vegada que la companyia de Mariantònia Oliver s'enfronta a un espectacle així. De fet, aquesta és una versió, ampliada i millorada, d'un primer muntatge que es va fer conegut per la seva singularitat. Portava a escena dones d'entre 70 i 87 anys que, en moure els seus cossos sobre l'escenari i parlar de les seves pròpies vides confegien un fresc generacional, revelaven en escena una fotografia que mostrava les alegries i tristeses, la dolçor i les cicatrius que guarnien no només les seves existències sinó les de tantes i tantes dones del seu temps. El muntatge, que es va titular Las muchas, es va veure a ciutats com Bristol, Ljubljana, Madrid, la Corunya, Seül, Barcelona, Valladolid o Bilbao, sempre amb dones entrant i sortint dels repartiments en un procés d'intercanvi de protagonistes que ha acabat conduint al muntatge actual. Ara, Mariantònia Oliver ha volgut dedicar un segon espectacle a totes aquestes dones d'edats i de procedències diverses. Les ha convidat un cop més a explorar els seus cossos, a ignorar sense complexos els cànons que s'espera que segueixi un espectacle coreogràfic i teatral. No, abans de topar-se amb Oliver, cap d'aquestes dones havia ballat de manera professional ni havia entrat en un teatre més que com a espectadora. Ara aquestes disset dones (nou de catalanes, quatre de mallorquines i quatre més d'eslovenes) ho fan emparades per un espai sonor creat per l'artista d'indie folk Joana Gomila, que ha tingut la col·laboració de Jaume Manresa, antic integrant de la banda Antònia Font.

Una producció del Teatre Principal de Palma de Mallorca. Amb la col·laboració d'EiMA Creació, PTL Dance Theater Ljubljana, Elclimamola i L'Animal a l'esquena. Les representacions que es realitzen en el marc del Grec 2019 reben el suport de la marca Tena Lady.

FITXA TÈCNICA

DireccióMariantònia Oliver
Durada60 min.
IdiomaCatalà i anglès
Intèrprets:Maria Lluïsa Cerezo / Dolores Vives / Maria Àngels Cunill / Teresa Barceló / Estrella Freixas / Rosa Capdevila  / Margarita Nicuesa  Tejedor / Margarita Oferil / Montse Colomé (Catalunya); Antònia Garau / Mona Belizán / Catalina Rodagut / Elisa Santos (Mallorca); Maja Cucnic / Barbara Gortnar / Metoda Parlic / Maja Musevic (Eslovènia)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català i anglès

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX