3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nit de Gòspel · Festival Grec

Nit de Gòspel · Festival Grec

  • Teatre Grec - Barcelona
15-30€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL*:

Entrades limitades a 8€ EXHAURIDES.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte del 20% per les 80 primeres entrades.

Si us penseu que coneixeu totes les cares del gòspel és perquè encara no heu sentit què passa quan es fusiona una formació que encarna la tradició del gènere amb l'energia volcànica d'una banda llatina.

Ha dit algun crític que segurament Benny Moré, "sonero mayor" de Cuba, i Mahalia Jackson, coneguda com la reina del gòspel, somriuen des del més enllà quan senten els sons que produeixen conjuntament aquestes formacions. I és que l'experiència de posar els temes clàssics i contemporanis del gòspel d'acord amb les dinàmiques pròpies de la música llatina és, com a mínim, poc habitual. S'ho han proposat dos artistes amb pocs complexos i moltes ganes d'experimentar: Bazil Meade, director del London Community Gospel Choir i Ramon Escalé, un pianista i compositor que lidera la Barcelona Big Latin Band i que és un molt bon coneixedor dels espirituals afroamericans, ja que també va ser el creador dels Barcelona Gospel Messengers, una altra de les formacions que posen el seu talent al servei d'aquesta festa del gòspel i els sons llatins. Totes tres es disposen a oferir un espectacle que farà tremolar els fonaments del Teatre Grec amb una vibrant celebració del ritme que combina dues sonoritats aparentment antitètiques. Ho han aconseguit amb el concurs d'uns músics de jazz de solvència extraordinària i d'unes veus de prestigi mundial capaces d'adaptar-se als registres més diversos.

Protagonitzen la nit el London Community Gospel Choir, creat el 1982. La formació va fer història en oferir el primer concert d'un cor de gòspel al Regne Unit i, actualment, està integrada per prop de dos-cents cantants, molts més que el Barcelona Gospel Messengers, nascut el 2008 i format per un equip d'all-stars, una vintena dels millors solistes del gòspel local. Amb més de deu anys de trajectòria, la Barcelona Big Latin Band posa accent llatí a una fantàstica nit d'estiu del Grec 2019 Festival de Barcelona. En formen part alguns dels noms més destacats del jazz i del latin jazz del nostre país.

Una producció d'Anexa.

FITXA TÈCNICA

Direcció musicalRamon Escalé / Bazil Meade
Durada90 min.
Intèrprets:London Community Gospel Choir / Messengers / Barcelona Big Latin Band

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX