fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Intersections · Festival Grec

Intersections · Festival Grec

  • 90 min.
  • Sala Hiroshima - Barcelona
18€
8€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pel 17 de juliol. Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte permanent del 20%.

Potser passa en un teatre, però l'autèntic escenari d'aquest muntatge és la xarxa, des d'on activistes que van formar part de quatre moviments ciutadans de diferents països ens parlen en directe de les revolucions que van viure.

Un director català i una directora de Mont-real van començar un dia a parlar d'art i política i van acabar confegint un projecte que es representa en un teatre, però que passa simultàniament a cinc ciutats. Intersections reuneix cinc artistes que han viscut, des de dins, moviments revolucionaris: la revolució verda (Teheran, 2009); la revolució tunisiana (Tunis, 2011); el moviment dels Indignats (Barcelona, 2011); la primavera de l'Arç (Mont-real, 2012) i el moviment del Gira-sol (Taipei, 2014). L'espectacle és una finestra que s'obre al món en directe per tal ens qüestionen el nostre temps i el nostre desig de revolució.

El muntatge, que parteix d'un enfocament documental, s'inspira en les experiències personals dels intèrprets i comunica en directe els espectadors, a través de grans pantalles de vídeo, amb cinc ciutadans que van viure aquells fets. Es tracta d'una exploració poètica dels seus somnis, esperances i decepcions en relació amb el seu desig de revolució. Què podem compartir amb els nostres contemporanis que viuen a centenars de quilòmetres de distància durant un esdeveniment teatral? L'escenari esdevé un espai d'interseccions, on convergeixen les vivències, els imaginaris i les emocions dels protagonistes. Una experiència escènica que ja és, en si mateixa, una revolució.

Ricard Soler Mallol és membre fundador de la companyia barcelonina Obskené. Ha creat espectacles com Alpenstock, Ciutat de vidre (Grec 2016 Festival de Barcelona) o la versió contemporània d'un clàssic de Lope de Vega, Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas domésticas. Mireille Camier, per la seva banda, és una directora de Mont-real que s'ha capbussat en la dramatúrgia alemanya contemporània i que busca redefinir la relació amb l'espectador en muntatges immersius.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, la Companyia Obskené i Produccions Quitte ou Double.

FITXA TÈCNICA

IdiomaMultilingüe amb sobretitulació en català i anglès

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Multilingüe amb sobretitulació en català i anglès

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Carrer de Vila i Vilà, 67
08004 - Barcelona

Sala Hiroshima
Carrer de Vila i Vilà, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 90 min.

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX