3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La set i la revolució · Festival Grec

La set i la revolució · Festival Grec

  • Mercat de les Flors - Barcelona
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ pels dies 12 i 13 de Juliol: EXHAURIT

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte permanent del 20%.

Ja fa molt que es coneixen i que, cadascun per la seva banda i amb llenguatges diversos, creen espectacles dominats per l'emoció i la poesia. Ara, reflexionen conjuntament sobre el pas del temps i l'esperança.

Enric Ases, Andrés Corchero, Pep Ramis i Piero Steiner es coneixen des de fa ja un bon grapat d'anys. A la tardor del 2016 decideixen associar-se seriosament per posar en comú les seves particulars maneres de fer. Diferents disciplines i llenguatges al servei d'una voluntat de síntesis, d'encontre i descoberta. Quatre homes de la mateixa edat, de la mateixa alçada i amb un mateix objectiu: la recerca de nous territoris expressius i d'un llenguatge comú que els permeti arribar a la medul·la de l'espectador.

Cada un d'ells, en solitari o en formacions com ara Mal Pelo, Raravis, Baró d'Evel o Los Los, porten anys investigant noves maneres de fer, on el moviment, la paraula i els espais sonors i físics creen paisatges d'una gran potència emocional i poètica. Aquesta hibridació de backgrounds personalíssims es planteja com un repte en les seves trajectòries, un pas vertiginós cap a territoris desconeguts. I ho fan sota l'atenta mirada de dues dones, María Muñoz (codirectora de Malpelo) i Leo Castro (col·laboradora habitual de Malpelo i L'animal a l'esquena).

Fruit d'aquesta singularíssima combinació neix 'La set i la revolució', una peça intensa, tragicòmica, poètica i esquerpa alhora. Un espectacle que ens convida a reflexionar sobre l'amistat, la decepció, l'edat madura i l'esperança.

FITXA TÈCNICA

Durada60 min.
IdiomaCatalà, castellà i italià
Intèrprets:Enric Ases / Andrés Corchero / Pep Ramis / Piero Steiner

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català, castellà i italià

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX