fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Loreena McKennitt · Festival Grec

Loreena McKennitt · Festival Grec

  • Teatre Grec - Barcelona
35-58€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Descompte del 20% a les 20 primeres entrades.

L'artista canadenca, que el 2018 va treure un nou disc després d'un llarg silenci discogràfic, interpreta els seus temes més populars i els del seu darrer treball. Obriu pas a la veu que ha donat una vida nova a la música celta i als sons del món.

La mixtura sonora d'aquesta reina de la world music abasta el pop, el folk i músiques del món de procedències diverses. I és que ella va néixer al Canadà, però té ascendència escocesa i irlandesa, d'aquí que la seva música tingui com a referència fonamental els sons celtes. Tot i això, sempre ha deixat clar el seu desig de barrejar-los i contaminar-los amb altres sons i creacions literàries de les cultures més diverses. Perquè ella, que abans de dedicar-se a la música va treballar en el teatre, s'ha recolzat sovint en les composicions musicals, però també en les obres de poetes i escriptors d'arreu del món.

Els addictes a la música de la cantant, intèrpret de piano i arpa i compositora tindran ara l'oportunitat d'escoltar treballs d'èpoques diverses, entre els quals temes que l'han fet coneguda arreu del món, però també les composicions més noves. De fet, feia prop de vuit anys que l'artista no llançava un treball amb composicions originals, tot i que algunes de les que ara veuen la llum van ser compostes ja fa un temps. Sigui com sigui, Lost Souls demostra que McKennitt segueix en plena forma i que es manté fidel a les seves fílies i obsessions: trobareu temes creats sobre poemes de John Keats i William Butler Yeats, però també d'altres que tenen una relació evident amb els sons orientals. El concert barceloní de l'artista, part d'una gira europea, serà una bona oportunitat per tornar-se a emocionar amb una veu tan potent com expressiva, que ha estat capaç de transportar l'audiència en recintes diversos de mig planeta que van del Carnegie Hall de Nova York a l'Alhambra de Granada o, ara, el Teatre Grec de Barcelona.

Una producció de The Project.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Loreena McKennitt (veu) / Brian Hugues (guitarres ud i buzuki celta) / Caroline Lavelle (violoncel) / Hugh Marsh (violí) / Dudley Philips (contrabaix) / Robert Brian (bateria)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX