3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Humanhood · Festival Grec

Humanhood · Festival Grec

  • Mercat de les Flors - Barcelona
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€ EXHAURIDES.

Un cop exhaurides les localitats a 8€, descompte permanent del 20%.

Tornem a la tribu. El ritme s'apodera dels intèrprets i els espectadors en una peça que fusiona física i espiritualitat. La signa una companyia amb una sòlida carrera internacional que es mou entre Birmingham i Barcelona.

Humanhood està formada pel britànic Rudi Cole i la catalana Júlia Robert Parés, autors de performances que combinen ciència, esperit i creació. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació per les complexitats de la física occidental i el misticisme oriental i explora les connexions profundes que hi ha entre uns camps aparentment abstractes.

La producció que presentaran al Grec 2019 és la seva primera creació grupal, una peça per a cinc intèrprets que pren el seu nom d'una figura geomètrica: el tor. Imagineu un cercle que gira al voltant d'un eix amb un punt ancorat en el mateix pla. Es dibuixa així una figura tridimensional en forma de dònut que està present a tot arreu, des d'una poma fins al camp magnètic de la Terra, i que es descriu en les pràctiques orientals com el camp energètic. Aquesta peça és un viatge que comença lluny, al cosmos, i acaba al planeta Terra, on els humans comparteixen i expressen un ritme comú, fusionant la sinergia energètica i el vocabulari físic de Humahood en un huracà tribal que flueix sense esforç. La llum, el moviment i el so són el nucli d'un espectacle en el qual la percepció del temps s'altera per tal de recrear un món on el ritme s'expressa visualment, mitjançant el so i amb el moviment.

Físics, experts en asterosismologia (la ciència que estudia l'estructura interna de les estrelles), músics taiwanesos especialitzats en percussió, vestits dissenyats individualment, tenyits i pintats a mà, un bany sònic i un disseny de llums potent i dinàmic de Tom Visser... Són alguns elements presents en una creació que va més enllà del moviment i que constitueix la peça més nova d'una companyia que anteriorment havia presentat duets, com Nomadis (2015), Zero (2016) i Orbis (2017).

FITXA TÈCNICA

DireccióJúlia Robert Parés, Rudi Cole
Direcció musicalAlex Forster
Durada70 minuts
Intèrprets:Jill Goh / Connor Scott / Tseng Tzu-Yi / Rudi Cole / Júlia Robert

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
1 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte

Entrades amb descompte disponibles a partir de dilluns 13/05 a les 14h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX