3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Veus que no veus · Festival Grec

Veus que no veus · Festival Grec

  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
20€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

A partir dels anomenats números clàssics, ha arribat l'hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen els arquetips quan els interpreten dues pallasses en comptes de dos pallassos?

Si la companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, ara vol entrar en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d'embolicar-los dins una història. I en aquest projecte, el primer ha estat triar qui seran els seus components.

Per una banda i com a pallassa augusta, tenim a Pepa Plana. Per l'altra i en el rol de pallassa blanca o clown a la Noël Olivé. I per dirigir aquest duo meravellós en Joan Arqué, qui si no?

Sense ser molt espavilats, no sembla que sigui un mal moment per arrencar una producció com aquesta. Un moment en el que el paper de la dona a les arts escèniques està sota l'atenta mirada de l'opinió pública i en el qual es fa necessari que les institucions públiques s'ho prenguin seriosament. Sembla que sempre haurem de recordar que els patis de butaques estan majoritàriament ocupats per dones.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJan Vilanova
DireccióJoan Arqué
Intèrprets:Pepa Plana / Noël Olivé

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX