fb

MEAM: Museu Europeu d'Art Modern

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
4133 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Al juny de 2011 va obrir les portes el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM); i ho va fer presentant al gran públic una originalísima col·lecció de treball i esforç de la Fundació de les Arts i els Artistes, creada l'any 2005 amb la finalitat de recolzar i valorar l'art modern i als artistes contemporanis que s'han mantingut fidels a la figuració.  

L'obertura de portes d'aquest museu ha de suposar un abans i un després per la figuració i així poder ocupar el lloc que li correspon en la imatge pública de l'art contemporani. L'art ha d'anar dirigit a l'home del carrer, no a l'erudit. L'art ha de parlar el llenguatge del poble, no el dels acadèmics. L'intel·lectual pot escriure interessants assajos sobre l'obra d'art, però l'artista no viu d'aquests assajos. Els acadèmics poden aplaudir els artistes ja consagrats, però això no els garantirà sobreviure al seu temps. L'única cosa que dóna sentit a l'art és saber connectar amb la gent, arribar a la sensibilitat de l'espectador. I per això no es necessiten títols ni diplomes. N'hi ha prou amb saber crear. L'abstracció i tots els ismes que van néixer com un procés de ruptura amb l'art al llarg del segle passat, han acabat asseient-se en les butaques de les acadèmies contemporànies i imposant els seus cànons estètics a totes les institucions oficials. L'experimentació copa totes les fires d'art contemporani.

CONDICIONS

Promoció vàlida a taquilles amb el carnet de soci del Club Tr3sC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Horari Taquilles:
Obert de dimarts a diumenge, de 10:00h a 20:00h. El Museu romandrà tancat tots els dilluns, el 1 de gener, 1 de maig, i el 25 i 26 de desembre.

Punts de Venda:
A taquilles del MEAM amb el carnet de soci del TR3SC i el carnet de BCNcultural

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació