COMPARTEIX

Recomanacions
1 DE JULIOL per TRESC

A l'arribada de l'estiu, res és tan enriquidor com trobar el llibre perfecte per acompanyar-nos en les llargues tardes assolellades o en les escapades a la platja. Amb una varietat que satisfà tots els gustos literaris, des de la intriga d'un bon thriller fins a la contemplació de la bellesa d'una novel·la històrica, aquesta selecció de deu llibres promet captivar i transportar els lectors a través d'històries vibrants i emocionants. Descobreix a continuació una tria diversa i apassionant que farà de l'estiu una temporada inoblidable de lectura.

 1. Jugada mestra de Tomàs Fuentes i Júlia Cot

1. Jugada mestra de Tomàs Fuentes i Júlia Cot

Gènere: Jocs, Humor, Coneixement sobre Catalunya

Un quadern de jocs que posa a prova el teu coneixement sobre Catalunya amb mots encreuats, exercicis numèrics i molt més. Humor i aprenentatge assegurats!

Aquest llibre té la capacitat d'entretenir i ensenyar alhora, amb jocs que posen a prova el coneixement sobre Catalunya de manera divertida i enginyosa.

 2. Un animal salvatge de Joël Dicker

2. Un animal salvatge de Joël Dicker

Gènere: Thriller, Intriga

Un thriller intrigant ambientat a Ginebra, amb un atracament que desencadena una trama plena de secrets i obsessions que connecten el present amb el passat.

És una recomanació per als amants del thriller que busquen una trama complexa i captivadora, plena de misteris intrigants que connecten diferents èpoques.

 3. Aprendre a esquivar les bales de Xavi Coral

3. Aprendre a esquivar les bales de Xavi Coral

Gènere: Història, Guerra Civil, Biografia

La història del soldat republicà Josep Trullàs durant la Guerra Civil i la dura postguerra, relatada pel seu net. Un homenatge als soldats anònims.

Aquest llibre és essencial per entendre la crueltat i la humanitat en temps de guerra, oferint una perspectiva única i emocionant de la Guerra Civil a través dels ulls d'una família catalana.

4. Tres mesos de vacances de Neus Rosell

4. Tres mesos de vacances de Neus Rosell

Gènere: Humor, Crítica social, Educació

Una mirada irònica i crítica sobre el dia a dia dels mestres, des de la gestió de la diversitat a les aules fins a les reunions amb pares.

Recomanem aquesta lectura per la seva visió honesta i irònica del món educatiu, que aborda temes com la gestió de les aules i els prejudicis envers els mestres.

 5. Història d’un piano de Ramón Gener

5. Història d’un piano de Ramón Gener

Gènere: Novel·la històrica, Música

La història d’un piano de cua especial que connecta el protagonista amb un passat europeu ple d'amor, amistat i música redemptora.

Una història emotiva i inspiradora que ens captiva amb el poder transformador de la música i la seva capacitat per connectar-nos amb el passat i l'essència humana.

 6. Menorca, l’illa somiada de Xavier Moret

6. Menorca, l’illa somiada de Xavier Moret

Gènere: Turisme, Història local, Cultura

Un viatge per descobrir els encants ocults de Menorca, des de les seves cales fins a la seva història i gastronomia singular.

Ideal per a aquells que desitgen explorar i comprendre millor Menorca, amb una narrativa que destaca la seva bellesa natural, la seva cultura rica i la seva fascinant història.

 7. Cremo de Maria Nicolau

7. Cremo de Maria Nicolau

Gènere: Assaig, Cuina

Un assaig i receptari que barreja passió, memòries i reflexions sobre la cuina, convidant-nos a vibrar amb cada pàgina.

Recomanem aquest llibre per la seva passió contagiosa per la cuina, oferint més que un receptari amb reflexions que ens fan reflexionar sobre la vida i la gastronomia.

  8. Vetllar per ella de Jean-Baptiste Andrea

8. Vetllar per ella de Jean-Baptiste Andrea

Gènere: Drama, Història, Romanç

Una història d’amor i amistat al llarg del segle XX, entre un escultor i una hereva, amb el rerefons de l’art i la història d’Itàlia.

Una recomanació imperdible per a qui busqui una història d'amor i amistat profunda, enmarcada en l'art de l'escultura i ambientada en un moment crucial de la història d'Itàlia.

 9. Germandat de l’Àngel Caigut de Jaume Clotet

9. Germandat de l’Àngel Caigut de Jaume Clotet

Gènere: Misteri, Aventura, Història

Una aventura templera des de l’any 1291 fins avui, on un monjo de Montserrat descobreix un secret que podria canviar la història de la humanitat.

Per als lectors interessats en misteris històrics i aventures èpiques, aquest llibre captiva amb una trama que barreja la història antiga amb la modernitat, oferint una lectura captivadora i educativa.

 10. El cor del Balneari de Teresa Sagrera

10. El cor del Balneari de Teresa Sagrera

Gènere: Novel·la històrica, Drama, Romanç

A la Caldes de Montbui de 1919, una jove descobreix els secrets familiars i personals al Balneari Ventura, en un context de canvi social amb la Segona República.

Una recomanació per la seva capacitat d'immersió en el passat i els secrets d'una època, oferint una visió profunda del creixement personal i dels canvis socials a través de personatges memorables i una trama intrigant.

En resum, aquesta selecció de deu llibres ofereix una oportunitat única per explorar diferents gèneres i temàtiques mentre gaudim dels llargs dies d'estiu. Ja sigui relaxant-se a la platja o gaudint d'una estona tranquil·la a casa, cap d'aquests llibres deixarà indiferent als lectors en aquesta temporada estival. Així que agafeu el vostre preferit, deixeu-vos endur per les seves pàgines i deixeu que l'aventura comenci.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES