COMPARTEIX

TRESC · Comunitat de Cultura i l’Acadèmia Catalana de la Música presenten el Premi Alícia TRESC al reconeixement dels Públics, una nova col·laboració emmarcada en la celebració de la cinquena edició dels Premis Alícia 2024.

El nou guardó es presenta amb l’objectiu principal de posar en valor la tasca d’aquelles iniciatives que vetllen per involucrar i interpel·lar els públics, i animar al fet que les noves i futures produccions contemplin la visió del públic com a part indispensable del procés creatiu. Basant-se en aquesta premissa, el Premi Alícia TRESC premia i reconeix el valor de les propostes culturals en l’àmbit de la música que hagin comptat amb una significativa participació del públic en alguna de les fases de la seva conceptualització o desenvolupament, o en el transcurs de la proposta artística en directe.

Contes Cantats, Festival Real 360, El Monstre al Laberint (un projecte del Gran Teatre del Liceu) i Un matí d'orquestra, d’Apropa Cultura, conformen els quatre finalistes que han estat escollits pel Consell de Públics del TRESC. 

 

Els Premis Alícia 2024

L’entrega dels Premis tindrà lloc dijous 20 de juny, la vigília del Dia Internacional de la Música, en un acte a L’Auditori de Barcelona, i seran presentats per la periodista i humorista Ana Polo. Enguany, estan conformats per 11 categories: Autoria (atorgat conjuntament amb la Fundació SGAE), Interpretació, Interdisciplina, Talent Emergent, Producció Discogràfica, Directe, Projecte Social / Educatiu, Internacionalització, Periodisme Musical Reconeixement del Públic (que es concedeix enguany per primera vegada) i Trajectòria. Els finalistes i guanyadors dels premis són escollits pels acadèmics i les entitats que conformen l’Acadèmia Catalana de la Música mitjançant una sèrie de votacions que van concloure el 10 de maig.

 

NOMINATS PREMI ALÍCIA 2024

- Contes Cantats

- Festival Real 360

- El Monstre al Laberint, un projecte del Gran Teatre del Liceu

- Un matí d'orquestra, d'Apropa Cultura


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES