COMPARTEIX

Hola! Sabies que també existeix l'astènia de tardor? Els dies comencen a fer-se curts i freds, ens pot provocar una mica de malestar... Però al TR3SC hem pensat que, veient la gran cartellera cultural que ens espera a la tardor, serà impossible estar trist! Teatre, música, cinema, artliteratura... Aquí tens les propostes culturals més esperades per l'equip de continguts del TR3SC. A la tardor, gaudeix de la cultura com mai!

'INCENDIOS'. Una nova versió de l'arxiconeguda història de Wadji Mouawad, 'Incendios', arriba a Barcelona després de triomfar a l'Estat Espanyol, sota la direcció de Mario Gas. Dalt de l'escenari, un repartiment de luxe: Núria Espert i Laia Marull. Deixa't endur pels misteris que amaga el testimoni de Nawal Marwan, els quals arrosseguen els seus fills bessons cap a un nou naixement.
GRANS CONCERTS DE TARDOR. Aquesta tardor, concerts per a tots els gustos, de tots els estils i en escenaris de tot el país! L'Auditori ens ofereix les 'Ensalades' del viologambista Jordi Savall i la versió mítica del 'Rhapsody in blue' amb Josep Colom. Al Palau de la Música, Estrella Morente portarà el millor del flamenc dins del Festival de Jazz de Barcelona, i a Girona, Sílvia Pérez Cruz i Jorge Drexler ens esperen per tocar al Temporada Alta. Descobreix més concerts destacats d'aquesta tardor, aquí
MERCAT DE NADAL DEL LLIBRE. Queda poc més d'un mes i mig per a una de les cites més esperades per als amants de la literatura: el Mercat de Nadal del llibre! El Sant Jordi d'hivern celebra la seva quarta edició en què es reuniran els autors més importants del moment et podràs emportar els seus llibres firmats. A més, hi haurà música en directe i foodtrucks. Ens veiem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.
LES ESTRENES MÉS ESPERADES. Esperem amb candeletes que arribin les estrenes de cinema d'aquesta tardor. 'Coco', el nou llargmetratge de Pixar, serà la pel·lícula infantil d'aquest tardor que podràs veure en preestrena TR3SC. Si ets un/a fanàtic/a d''Star Wars', segur que ja ho tens apuntat a l'agenda: al desembre arriba la vuitena entrega de la saga, 'El último Jedi'. Aquesta tardor també ens portarà films destacats com l'adaptació de la novel·la d'Agatha Christie 'Asesinato en el Orient Express'; Suburbicon el nou 'thriller' dels germans Coen dirigit per George Clooney i l'esperat film 'Wonder', la història d'un nen que neix amb una deformitat i s'esforça per encaixar en una nova escola. Prepara les crispetes! 
'REINA JUANA'. La gran Concha Velasco es converteix en Juana de Castilla, més coneguda com a 'Juana la Loca', un dels personatges més commovedors de la nostra història. Velasco es posarà la corona per explicar les vivències de "la loca" en forma de monòleg i per descomptat, retre comptes a les persones del seu cercle abans de morir sola i allunyada del que més estimava: els seus fills. 
LES MILLORS BANDES SONORES. Melòmans i fanàtics de les bandes sonores de pel·lícules! Aquesta temporada ve plena de concerts ben especials: les projeccions de 'Metròpolis' i 'E.T l'extraterrestre' amb bandes sonores en directe; 'El despertar de la música' que es tocarà per esperar l'arribada de la VIII pel·lícula de la saga d'Star Wars; i el concert 'De pel·lícula!', bandes sonores de diferents projeccions interpretades per l'Orquestra Simfònica del Vallès.
'MARIA ESTUARD'. Torna al Teatre LIiure, aquesta vegada a Montjuïc, la memorable batalla de reines de Schiller, el drama històric i polític que obria el romanticisme del segle XIX... segons el punt de vista interpretatiu de Sergi Belbel. El director ha repescat 'Maria Estuard' vint-i-cinc anys després del muntatge de Josep Montanyès al Teatre Lliure. Aquest cop, però, amb Míriam Alamany i Sílvia Bel com a protagonistes. Anglaterra i Escòcia, més que vigent. Una bomba de rellotgeria! 
EXPOSICIONS QUE HAS DE VEURE. Quin gran any està sent per a les exposicions a casa nostra! I sembla que acabarem el 2017 'per la porta gran'. Qui no ha vist a hores d'ara 'Joc de Trons'? L'hivern arriba aquest octubre a Barcelona amb l'exposició 'Game of Trones: The Touring Exhibition'. Una oportunitat per caminar pels Set Regnes i veure en persona l''atrezzo' de la sèrie. Aquest any també és el de les figures icòniques del món de l'art, i no podem passar per alt Warhol i l'oportunitat de delectar-nos amb fragments de la vida de l'artista. Per últim, El MACBA presenta Poesía Brossa, una revisió del treball de l'artista a través dels llibres i les investigacions plàstiques. Un Brossa com mai l'has vist.
'CABARET'. El clàssic entre els clàssics dels musicals es pot veure al Teatre Victòria amb una nova versió luxosa i renovada de la mà d'Ivan Labanda, Elena Gadel i Alejandro Tous. Un espectacle en castellà que prèn l'essència de l'original del Broadway dels anys 60. 'Maybe this time...'.
MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA. No hi ha millor manera de submergir-se en la cultura de vi que visitar lMostra de Vins i Caves de Catalunya. Una manera interessant de connectar amants del vi amb persones que tot just s'inicien. De fet, la mostra reunirà productors i cellers de tota Catalunya que participen de les principals Denominacions d'Origen catalanes: Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages. Priorat, Tarragona i Terra Alta. Salut!
ELS 3 LLIBRES D'AQUESTA TARDOR. Tres títols obligatoris de tres grans autors. Començant per casa nostra, Lluís Llach edita la seva tercera novel·la, 'El noi del Maravillas'. Si l’any passat els dos llibres més venuts van ser els de Carlos Ruiz Zafón i Ildefonso Falcones, caldrà veure si 'Una columna de foc', la tercera part de la saga d''Els pilars de la terra' de Ken Follet, compleix les expectatives. Per últim, una aproximació al món de la ficció, de la mà de Paul Auster. '4, 3, 2, 1' evoca alguns dels fets històrics més rellevants de l'era contemporània als Estats Units, com ara la Guerra del Vietnam o l’assassinat de John Fitzgerald Kennedy. Si ets un apassionat de la lectura, aquí tens 14 novetats editorials que no podràs deixar de llegir.
FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA. El Festival Internacional de Jazz és una referència mundial en el gènere, gràcies a un treball constant i minuciós capaç d'equilibrar els pesos pesants i les noves propostes dins d'un cartell sempre atractiu, enguany encapçalat per  Maceo Parker, Chucho Valdés i Chano Domínguez,  Avishai Cohen o el cor Harlem Gospel Choir. Concerts, classes magistrals a càrrec de primeres figures, interessants conferències, trobades amb els artistes... Música, maestro!
15È VIS À VIS. Conversa reposada, trobada distesa, ganes de conèixer personatges del món de la cultura. El Vis à Vis ha tornat i aquesta tardor tindrem el plaer de xerrar amb el nou director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis; el periodista Vicenç Villatoro; el polifacètic fotògraf Joan Foncuberta; l'actriu Montse Guallar i l'actor i director de renom Josep Maria Pou. A cada Vis à Vis també oferim exquisits maridatges amb vins de la DO Penedès i productes de la Cooperativa Plana de Vic.
RACONS PER DESCOBRIR. Atenció! Un dels esdeveniments més originals de la ciutat, l'Open House Barcelona, torna aquest cap de setmana! A més, estem de sort: la Casa de la Seda i l'Altra Pedrera són nous espais que podràs gaudir amb el TR3SC. Per acabar, et recordem que al mes de novembre podrem accedir a veure la Casa Vicens, obra del mestre Gaudí. Si tot això et sap a poc, et 
SOFÀ, MANTA... I SÈRIES. Torna el temps de menjar castanyes, i tornen dues sèries que van causar molta admiració: 'Stranger Things' i 'The Crown'. A més, també hi haurà estrenes esperades, com 'The Deuce', de David Simon ('The Wire') sobre el sorgiment de la indústria del sexe a Times Square i 'Alias Grace', la nova sèrie de l'escriptora Margaret Adwood, l'autora de 'The Handmaid's Tale'. I cal prendre nota del debut a Netflix de 'Mindhunter', una producció sobre els assassins en sèrie dirigida per David Fincher ('La red social' o 'El curioso caso de Benjamin Button') protagonitzada per Anna Torv. S'acosten moments de manta, llar de foc i televisor.
I molt més al web TR3SC!

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES