3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Maceo Parker - 49 Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Maceo Parker - 49 Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
24€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Què va ser abans, Maceo Parker o el funk? Mentre els historiadors continuen rumiant-ne la resposta, considerem-nos afortunats de rebre una altra vegada al festival un home sense el qual l'evolució de la black music, el significat de la paraula groove o l'exploració de les possibilitats del saxo en la música moderna no haurien estat les mateixes.

Pocs currículums imposen tant com el d'aquest saxofonista nascut a Carolina del Nord fa 74 anys i enlluernat, en temps d¿infantesa, per la secció de vents de Ray Charles: peça clau de la inigualable banda de James Brown durant els anys 60 (amb un seguit d¿aportacions que més tard el convertirien en el músic més samplejat de la historia del hip-hop); forjador, amb George Clinton, de l¿heterodox i visionari P-Funk; músic de segell inconfusible en gires històriques de Prince...

Embarcat, des d'inicis de la dècada dels 90, en una carrera brillant com a solista que aquest estiu l'ha portat al temple dels festivals de jazz, a Newport, Maceo Parker continua traient tot el suc a la vella i infal·lible fórmula que tots coneixem: 2% de jazz, 98% de funky. Ho podreu comprovar en persona en la distància curta i sensual de la sala BARTS.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat degudament imprès i emplenat.

 Entrades a PV

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX