3/5
Sense recomanacions Interessa a  
E.T l'extraterrestre

E.T l'extraterrestre

  • L'Auditori - Barcelona
de 10€ a 48€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Projecció de la pel·lícula i Banda Sonora Original interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

E.T. és la bicicleta volant, és el dit il·luminat, és l'armari ple de ninos, és la por del color blanc que envolcalla els científics, és la tendresa, és l'aventura... i ningú no discutirà pas que E.T. també és la música, una partitura guardonada amb l'Oscar a la millor banda sonora de 1982.

John Williams ja havia escrit música per a les pel·lícules més populars de Steven Spielberg (Tauró, Encontres a la tercera fase, A la recerca de l'arca perduda...), però amb E.T. se li va plantejar un nou repte: la música havia de reforçar la idea d'un alienígena tendre, proper i carinyós.
Entre les imatges i la música van aconseguir un cant a l'amistat, a l'amor, al respecte per la diferència, al somriure en el moment del comiat. Una pel·lícula indispensable amb una banda sonora plena de color i de sensibilitat, amb temes immortals, com el del vol màgic de les bicicletes... vint anys abans que arribés Harry Potter!

 

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

IMPORTANT:

Descompte amb entrades limitades i només disponible fins al 15 de setembre. A partir d'aquesta data podràs comprar les teves entrades a preu PVP.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX