COMPARTEIX

La recta final d’any arriba carregada a la gran pantalla. Ens esperen grans estrenes per tancar el 2017: el programa és variat i de molta qualitat. Aquí tens la nostra tria; ara et toca a tu fer la teva ;)

 ‘Blade Runner 2049’: 4 d'octubre

‘Blade Runner 2049’: 4 d'octubre

‘Blade Runner’ (1982) de Ridley Scott va convertir-se en tot un fenomen de culte de la ciència ficció. No és d’estranyar que hagin decidit fer-ne una seqüela, possiblement la més esperada de l’any. Aquesta vegada la responsabilitat del film cau sobre el canadenc Denis Villeneuve, garantia de cert risc artístic.

Trenta anys més tard, un nou blade runner (Ryan Gosling) desenterra un secret que pot provocar el caos absolut a la societat. Aquesta coneixença el portarà a cercar un antic policia. Endevineu qui és? Efectivament, Harrison Ford.

 ‘Liga de la justicia’: 17 de novembre

‘Liga de la justicia’: 17 de novembre

Un nou perill amenaça el món. Superman amb l’ajuda de Wonder Woman recluta un seguit de superherois -Batman, Aquaman, Cyborg, etc.- per poder fer front a l’enemic que planeja un atac de dimensions catastròfiques. Podrà l’icònic grup de superherois de DC Comics salvar a la humanitat d’un terrible i nou enemic?

 ‘Suburbicon’: 7 de desembre

‘Suburbicon’: 7 de desembre

La sisena pel·lícula de George Clooney com a director està a punt d’arribar al nostre país. Els germans Coen firmen el guió d’aquest film que no deixarà ningú indiferent, ja que el tema que tracta és l’odi racial, un cop dur a l’estupidesa amoral a l’Amèrica de Trump.

L’idíl·lica pau social que mostren moltes de les comunitats americanes es veurà truncada en aquest film en el qual se’ns ensenyarà que darrere de cada aparença pacífica s’amaga un costat de violència en potència. L’argument general té precedents molt coneguts a la tradició cinematogràfica americana, com el  ‘El show de Truman’ o ‘Mujeres perfectas’ les quals dirigien la crítica cap a aquest tipus de comunitats d’aparença tolerants però al les quals bateguen molts prejudicis.

 ‘Jumanji: Bienvenidos a la jungla’: 22 de desembre

‘Jumanji: Bienvenidos a la jungla’: 22 de desembre

Segona part de la mítica 'Jumanji', la pel·lícula d’aventures protagonitzada per Robin Williams i Bonnie Hurt. En aquesta ocasió seran quatre companys de l’institut els que hauran de, no només jugar, sinó sobreviure a la selvàtica videoconsola que és Jumanji. Per superar el joc i poder tornar a casa, hauran de descobrir què és el que va fer que Allan Parrish es quedés atrapat al joc durant 20 anys o seran ells qui s’hi quedin a viure per sempre.

 ‘Wonder wheel’: 22 de desembre

‘Wonder wheel’: 22 de desembre

Des de 1992 Woody Allen ha estrenat una pel·lícula a l’any. Unes han tingut èxit i d’altres, com ‘Vicky Cristina Barcelona’ no van acabar d'aconseguir l’esperat triomf. Aquest any arriba amb ‘Wonder wheel’ protagonitzada per Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple i Jim Belushi.

La pel·lícula que presenta Allen és un drama ambientat a la dècada de 1950. En els carrers de Nova York neix una història d’amor plena de passió que es veurà envoltada d’infidelitats, amants i gàngsters.

 ‘Star wars: Los últimos Jedi’: 15 de desembre

‘Star wars: Los últimos Jedi’: 15 de desembre

La desena entrega de la ja consagrada ‘La guerra de les galàxies’ s’estrenarà el pròxim desembre i, tal com ens té acostumats, promet ser tot un èxit de taquilla. George Lucas, creador de la saga, tornarà a participar-hi, aquesta vegada, com a consultor creatiu per ajudar al director i guionista Rian Johnson.

El 15 de desembre descobrirem com continuarà Rey el viatge que va començar a l’episodi VII amb Finn, Poe i Lucke Skywalker en una trama que es centra en l’Era de la Nova República, situada temporalment vint anys després d’haver acabat la història de la trilogia original.

Enhorabona a tots els fanàtics de la saga, en menys de dos mesos podreu gaudir d’una nova entrega!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES