fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Chucho Valdés - Gonzalo Rubalcaba - 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Chucho Valdés - Gonzalo Rubalcaba - 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

  • Teatre-Auditori Sant Cugat - Sant Cugat Del Vallès
46€
10%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Va ser, sens dubte, el gran moment de l'últim International Jazz Day que es va celebrar a l'Havana el passat 30 d'abril: enmig d'una constel·lació d'estrelles, el duo de Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba va brillar com ningú amb una lliçó pianística magistral a partir de la música de Thelonious Monk.

Trance dona forma finalment a una reunió molt esperada: el duo, dos pianos l'un davant de l'altre, de dos dels músics més importants de la nostra contemporaneïtat, tots dos reconeguts a més a més pel nostre festival amb la Medalla d'Or. És una col·laboració que parla de la profunda connexió espiritual que senten Chucho i Gonzalo a través de la música, en totes les seves declinacions: «Conec en Gonzalo des que era un nen ¿explica el mateix Chucho¿. Som un duo que representem una història molt especial dins de la tradició pianística cubana, i per això aquest projecte és tan singular. La feina ha sorgit molt natural, molt orgànica. Els dos pianos sonen com un de sol.» «Hem volgut crear un repertori a la nostra mida ¿conclou Rubalcaba¿: hem estat escrivint obres originals pels nostres dos pianos, però també reimaginant música que va des de la tradició popular cubana fins a Thelonious Monk.»

Cita única, indispensable.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Pl. del Centre Cultural, s/n
08195 - Sant Cugat Del Vallès


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat degudament impresa i emplenada. El podreu trobar a: http://www.jazz.barcelona/ca/c-2588/CHUCHO-VALDES-GONZALO-RUBALCABA

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;