3/5
Sense recomanacions Interessa a  
DAVID DE JACOBO

DAVID DE JACOBO

  • Apolo - Barcelona
15€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

David de Jacoba posseeix una veu exclusiva que no s'assembla a ningú, un sentit del ritme i afinació perfectes i una altra sèrie d'atributs que han permès ser, juntament amb Duquende, el cantaor de la formació de Paco de Lucía a la gira 2010, 2011 I 2012.

Encara que se sent especialment còmode en el més pur del cant ortodox, ha coquetejat amb primeres figures del Latin-jazz com Giovanni Hidalgo, Jerry González, Alain Pérez o Caramelo de Cuba, aportant la seva rotunda veu a la musicalitat d'aquests darrers. José Fernández "José del Tomate" va néixer a Almeria en una família d'artistes. El seu pare, Tomatito i el seu besavi, Miguel Fernández Cortés "El Tomate".

Tot i la seva curta edat, aquest jove artista està dotat d'una tècnica sublim i un sentit del ritme i del compàs que surten del que és habitual, facultats clarament heretades del seu progenitor i mentor: Tomatito, que ha sabut transmetre-li els valors i coneixements necessaris per poder avançar amb pas ferm pel mateix camí que al seu dia ell, igual que altres grans genis del flamenc com Paco de Lucia o Camarón de la isla, van recórrer per brodar el seu nom a la història. Aquests estaran acompanyats per Javier Moreno amb la bateria, membre del grup LA PLAZUELA i el baixista Nene Maya Tindrem l'enorme plaer de tenir-los per primer cop a la [2] d'Apolo on des de les arrels més flamenques David de Jacoba ens oferirà un concert d'allò més pur i profund del cant jondo viatjant a les noves tendències de la música i ritmes d'avui dia, donant-li un color únic tot això, acompanyat per un elenc de luxe! Elenc artístic: David de Jacoba, canti José del Tomate, guitarra Javier Moreno, bateria Nene Maya, baix Artistes convidades: Carmen i Maria

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX