3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cels canviants · Terrats en Cultura 2024

Cels canviants · Terrats en Cultura 2024

  • Dissabte 29 de juny | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

 

*****

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

Cels canviants és un espectacle híbrid: podríem definir-lo com una lectura dramatitzada amb música en directe, una forta càrrega de poesia. Ofereix una versió teatral del primer llibre de poemes de la narradora Núria Perpinyà, coneguda fonamentalment per la seva multipremiada trajectòria com a novel·lista i assagista. Amb la col.lecció Cels canviants, publicada el 2023 per Lleonard Muntaner, Perpinyà s'estrena en el terreny de la poesia. En la seva adaptació en format de lectura dramatitzada amb piano, la companyia Nurosfera teatralitza la filosofia perspectivista de Perpinyà acompanyats d'una banda sonora ¿celestial" composta per a l'ocasió.

Dos personatges, Naia i Matthew, viuen una apassionada història d'amor. Els poemes dialogats que els fan parlar giren i canvien al seu voltant, il·luminats per un firmament de Barcelona que va transformant-se com ells. L'evolució de la parella corre en paral·lel a les variacions del cel: amb ells, vivim i traspassem boires, tempestes, cels rasos, nocturns... Qui sap, potser són els núvols els qui els enamoren tant com les persones, o més? Una preciosa història d'amor dins del desamor, explicada per un diàleg de poemes que es fan i desfan com els núvols; un viatge a través dels cels que ens amparen, i als que preguem, com fan el Matthew i la Naia, que no deixin d'inspirar-nos.

FITXA TÈCNICA

AutoriaNúria Perpinyà
Intèrprets:Núria Casado i Pep Planas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 29 de juny, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX