3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jauría

Jauría

  • 27 de novembre de 2024
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
25€
23€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Vine a L'Auditori per veure Jauría, una ficció documental creada a partir de les declaracions dels cinc acusats i la denunciant en el judici de `La Manada' sobre els fets que van succeir a Pamplona en la matinada del 7 de juliol de 2016 en plenes festes de San Fermín.

Allà ens situa la trama. Cinc amics que es fan dir `La Manada' i el més jove ha de passar un ritual d'iniciació. Després de creuar-se amb una noia al centre de Pamplona, s'ofereixen per acompanyar-la al seu cotxe, aparcat a les afores de la ciutat. Durant el camí, un d'ells aconsegueix accedir al portal d'un edifici i crida a la resta. Agafen a la noia i la fiquen dins.

L'obra va ser creada a partir de les transcripcions del mediàtic judici que es va fer entre 2017 i 2019 i ens permet viatjar per la ment de la víctima que interpreta l'Ángela Cervantes i dels seus agressors que encarnen Artur Busquets, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas. Un cas que va sacsejar el concepte de masculinitat, de consentiment i d'agressió a la nostra societat.

Jauría ha estat declarada per diversos estaments públics com a obra d'interès per fomentar la sensibilització i la conscienciació. També ha estat guardonada per diversos premis com el XVI Premi Cultura Contra la Violència de Gènere 2019 atorgat pel Ministeri d'Igualtat, el Premi Max 2020 al Millor Espectacle Teatral o a la Millor Adaptació Teatral, entre altres.

FITXA TÈCNICA

Durada1h 30'

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

27 de novembre de 2024

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 27 de novembre de 2024

Horari: 19:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX