3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Els grans pianistes - compositors

Els grans pianistes - compositors

  • 18 de maig del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Joanna Trzeciak ofereix un recorregut per tres grans pianistes, Johann Nepomuk Hummel (1778-1837), Ludwig van Beethoven (1770- 1827) i Sergei Rachmaninoff (1873-1943).
Hummel, contemporani de Beethoven, fou un pianista improvisador que va ajudar a transformar l'escola de piano d'Alemanya modificant el timbre de l'instrument. De Beethoven, Trzeciack ofereix la sonata en re menor op.31 núm. 2, anomenada ¿la Tempesta", escrita durant el seu període dolorós (testament de Heiligenstadt) i premonitòria del Romanticisme. I finalment, Rachmaninov, un dels pianistes més grans de tots els temps. Amb un segell personal molt reconeixible i amb la unió de virtuosisme, harmonia i efectes sonors, Trzeciack presenta tres estudis dels Tableaux op. 39.

La pianista polonesa Joanna Trzeciack dedica la seva activitat artística als seus concerts amb orquestra i recitals a Europa, Amèrica i Àsia. Interessada en obres originals i interpretades amb menys freqüència, les seves gravacions han gaudit del reconeixement de la crítica internacional i també de diversos premis de prestigi.
Els seus èxits inclouen actuar a grans sales com l'Auditorium Verdi de Milà, Rudolfinum de Praga, Yamaha Hall i Steinway Hall de Nova York entre d'altres, i a diversos festivals com el de Flandes, Etchternach, Nohant, Emilia Romagna o el Jeux d'Art a Villa d'Este. L'any 2010, va rebre el ¿Premi al Mèrit ¿ del ministre de Cultura polonès.

*Les invitacions estaran disponibles el dia 18 d'abril a les 08:00h

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Joanna Trzeciak

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX