3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Primera fila amb... Joan Pera

Primera fila amb... Joan Pera

  • Dimarts 21 de febrer
  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
Exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Engegem aquest 2023 amb un nou programa propi TRESC!

Comencem l'any amb un nou cicle anomenat 'Primera fila' i en aquesta ocasió el convidat estrella per encetar aquesta producció serà un dels actors més estimats i reconeguts de casa nostra per la seva llarga trajectòria, dedicació i entrega al públic: en Joan Pera, qui es troba protagonitzant 'Júnior' al Teatre Condal fins al 16 d'abril.

Júnior és la nova comèdia esbojarrada escrita pel duet Hèctor Claramunt i Joel Joan, que presenta al Molt Honorable senyor Magí Folgueroles, interpretat per Joan Pera, un expresident que, gràcies al curiós humor de la Mort, descobrirà que és posar-se a la pell de l'altre i aprendrà a anar amb compte amb tot allò que desitja. L'espectacle està protagonitzat per Joan Pera, i completa el repartiment amb Fina Rius, Paula Vives, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina i Clara Giralt.

Primera fila és un programa en format entrevista que organitza trobades amb personalitats del món de la comunicació, la societat i la cultura en general, les quals s'acompanyen de molts riures i un bon beure. Una altra novetat és el lloc que acull aquest nou cicle, l'Atinga Fàbrica Estrella Damm es presta com a residència d'aquesta activitat amb la seva Sala de Bàscules.    

Curriculum vitae Joan Pera

Joan Pera, ha treballat tota la seva vida per a l'espectacle, gran part d'ella per al teatre i gairebé sempre dins del gènere de la comèdia, convertint-se amb l'actor que més 'bolos' ha fet arreu de tot el territori català. Conegut també per la seva faceta d'actor de doblatge de personatges com Woody Allen o Mr. Bean, ha realitzat papers per a sèries i cinema, generalment per a Catalunya, i alguns llargmetratges. A més a més, ha presentat diversos programes de televisió i ha treballat en el món de la ràdio amb programes com 'Partint Peres', el qual va protagonitzar amb el seu fill Roger Pera. Li ha estat concedida dues vegades La Creu de Sant Jordi de La Generalitat de Catalunya, una l'any 2015 per ser considerat un dels intèrprets més populars en el món de l'espectacle a Catalunya i l'altre el passat 2019 amb el PREMI GAUDÍ D'HONOR d'aquell mateix any. I l'any 2018 se'l va guardonar com a millor actor en un llarg programa de ficció en el Festival Internacional de Televisió de Montecarlo per la seva interpretació del violoncel·lista Pau Casals en la pel·lícula espanyola 'La força d'un silenci' de Manuel Huerga.

Deixaràs que t'ho expliquin?, no et perdis a Joan Pera a Primera fila!

FITXA TÈCNICA

Durada1 h aprox.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Presentador: David Sabaté / Convidat Estrella: Joan Pera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del TRESC

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dimarts 21 de febrer

Horari: A les 19h

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del TRESC

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX