3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Kiki Morente

Kiki Morente

  • 13 de maig
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
30€
26€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'escenari de L'Auditori rep cada any una de les actuacions estel·lars de la programació del Festival d'Art Flamenc de Catalunya a Cornellà que en aquesta ocasió celebra la 39a edició.

Un any després de publicar el seu segon àlbum arriba a Cornellà el cantaor Kiki Morente, nascut al barri de l'Albaicín de Granada. En aquest àlbum, el jove cantaor granadí pretén portar-nos a un altre lloc del cant flamenc tradicional, que és la font d'inspiració innata i el lloc de procedència musical. En aquest disc, Kiki reflexiona sobre els temps que corren per al flamenc, així com les possibilitats que ofereix la música per crear i compondre, des del desig de fer alguna cosa pròpia i universal.

Després del seu debut discogràfic amb 'Albaycín', el petit dels Morente (fill del gran cantaor Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell i germà d'Estrella i Soleá) ara s'atreveix a investigar i a experimentar acompanyat de sons electrònics, encara que també per guitarra flamenca o pel mateix silenci. En aquest projecte es barregen allò clàssic amb allò contemporani, allò antic amb allò nou, aconseguint un estil únic i innovador. En paraules d'Antonio Carmona, ¿cants que cantaven els vells mestres flamencs es renoven i refresquen a la veu de Kiki Morente sense perdre l'essència ni les arrels".

Veniu a L'Auditori i descobrireu el talent d'aquesta gran promesa del nou flamenc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX