COMPARTEIX

9 DE NOVEMBRE DEL 2016 per TRESC

Ets amant dels musicals? Doncs estàs de sort! Aquesta temporada els teatres s’omplen de llums, música i bons actors per fer-te gaudir al màxim del gènere teatral que més t’agrada. El teatre català s’atreveix, cada vegada més, amb grans produccions pròpies, fent-nos sentir part de la història. Vols saber quins nous musicals s'estrenen i quins tornen aquesta temporada? Estigues atent/a perquè hi podràs anar amb el carnet del TR3SC!

 

SCARAMOUCHE

L’esperada nova producció de Dagoll Dagom ja està al Teatre Victòria. Gaudeix de l’obra ambientada en la França de la revolució: la història de dos germans bessons separats en la seva infantesa que tenen vides completament contràries. Amb Toni Vinyals, Ana San Martín, Mireia Mambo i Ivan Lavanda, dirigits per Joan Lluís Bozzo i amb música d’Albert Guinovart.

 

 

GENTE BIEN

La companyia La Cubana canvia el registre dels seus espectacles fent un musical basat en una obra de Santiago Rusiñol. Els protagonistes, més preocupats en aparentar que en qualsevol altra cosa, et demostraran que aquesta necessitat no entén d’èpoques ni de moments històrics. Gaudeix de La Cubana com mai l’has vist abans al Teatre Coliseum.

 

 

GERÓNIMO STILTON. GRAN RETORN A FANTASIA, EL NOU MUSICAL

El ratolí Gerónimo Stilton emprèn una nova aventura que capgirarà el seu món i el farà tornar al Regne de la Fantasia! El Teatre Condal torna a ser escenari d’un dels periodistes més coneguts entre els més petits de la casa. Aquesta vegada dirigit per Lluís Danés, el musical infantil ple de misteris, emocions i màgia farà que passis moments increïbles al costat dels que més estimes. Ajuda en Gerónimo a fer possible la seva nova missió!

 

 

EL PETIT PRÍNCEP

Si encara no has pogut gaudir del musical familiar més aplaudit del darrer Nadal, aprofita aquesta temporada per anar a la sala BARTS i viure-ho en primera persona. El llibre de Saint-Exúpery arriba en format musical creat pel tàndem Àngel LlàgerManu Guix i La Perla 29. No et perdis  Elena Gadel, Xavi Duch, Marc Pociello, Ivan Lavanda i El Petit Princep representant un dels llibres de la nostra vida.

 

 

MOLT SOROLL PER NO RES

També es recupera un èxit de la temporada anterior firmat pel duo LlàcerGuix. L’obra de Shakespeare en format musical arriba a partir del 14 de novembre amb noves incorporacions com Sílvia Abril o Guillem Albà. Si encara no ho has fet, gaudeix de la música en directe de Cole Porter que dóna una vida especial als actors que es troben a l’escenari del Teatre Nacional de Catalunya.

 

 

EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

Al Teatre Gaudí arriba un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. El 16 i el 17 de novembre podràs gaudir d’aquest espectacle dirigit per Marc Vilavella i que compta amb la direcció musical de Gustavo Llull. Vine a veure un musical que ha triomfat arreu del món amb avantatge TR3SC!

 

 

FLOR DE NIT – EL CABARET

Aquest musical et transporta a un Cabaret del Paral·lel de Barcelona al voltant dels anys de l’esclat de la Guerra Civil. Entre artistes, senyorets, noies de cites i revolucionaris, descobreix la història d’un amor a quatre bandes a la vida nocturna de la Barcelona d’entre guerres. Amb Ariadna Suñé, Lluís Canet, Joan Vázquez, Marc Pujol o Bealia Guerra a l’Almeria Teatre.

 

 

PRISCILLA

Basat en la pel·lícula guanyadora d’un Oscar, Priscilla explica les aventures de tres artistes drag queens que travessen el desert australià a bord de l’autobús que dóna nom al musical. Tot el que hi ha a Priscilla és exhuberant: els 40 artistes en escena, el vestuari, la banda sonora, que és una de les més ballades de la història  i fins i tot l'autobús! No te'l pots perdre!

 

 

SUGAR. NINGÚ ÉS PERFECTE

El 17 de novembre torna el musical de Broadway basat en la pel·lícula Some like it hot ('Con faldas y a lo loco'), un dels films més divertits de la història del cinema. Interpretat per un repartiment diferent i de luxe, amb Rubén Yuste, Bealia Guerra i Xavi Duch. Un espectacle únic que arriba a l'Eixample Teatre amb molta força i  amb moltes ganes de fer-te passar una bona estona amb música i humor.

 

 

MOUSTACHE

Espectacular, còmic, dinàmic, emotiu… així promet ser Moustache, The Rhythm Musical, el un nou espectacle de gran format creat i dirigit per Coco Comin que es podrà veure a partir del 13 de desembre al Teatre Apolo. Amb una posada escena espectacular, un ritme trepidant, una història apassionant i molt d’humor, Moustache es presenta com un musical apte per a tots els públics. Compta amb un elenc de 4 actors-cantants, 6 músics en directe i un cos de ball compost per 11 ballarins de la Companyia de Claqué Coco Comin. 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES