fb

El Petit Príncep

 
  (Valoració mitjana: 3,5)
592 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Aquest serà el tercer Nadal que El Petit Príncep passarà a Barcelona. Després de dues temporades al Teatre BARTS aquest any hi tornem! L'espectacle que ja han vist més de 130.000 persones descobreix la història de Saint-Exúpery als més petits i la fa reviure als més grans.

Un viatge des de l'asteroide B612 fins a la Terra de la mà d'aquest personatge universal que ja tots portem a dins. El nen que demana a l'aviador que li dibuixi un xai ens farà descobrir paisatges i personatges únics a cada planeta que trepitja. Coneixerem un geògraf, un fanaler, un rei... De fons, aquella Rosa a qui no acaba de saber estimar... fins que la Guineu li fa descobrir que ¿l'essencial és invisible als ulls".

L'espectacle que firmen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 compta amb projeccions màgiques per a cada escena, so 360º, una companyia de luxe i unes cançons que us faran volar.

Aquest Nadal, El Petit Príncep t'espera al BARTS: el musical per a persones grans que cap nen s'hauria de perdre.

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte: de 15 a 30€

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

RECOMANACIONS
Victoria
Victoria
4 de de gener del 2017 a les 11:23h

Es la tercera vegada que la veig i m'agrada molt. Es molt bonica i emocionant. Les dues anteriors vaig veure al Ivan Labanda i tot i que es un gran actor i cantant, tenia ganes de veure al Angel Llàcer i van tindre sort. Un musical preciós....... tornaria.

Un poquito feo
Un poquito feo
20 de de desembre del 2016 a les 17:02h
Un Petit Príncep meravellós gràcies a...

Veig que el "misteri" comença a desvetllar-se i com és de justícia reconèixer la feina ben feta, el Petit Príncep actual (2016) és la Júlia Bonjoch (La rebel·lia possible, Ningú va dir que fos fàcil, Aladdin #thepopmusical, ...). Excelsa!