fb

El Petit Príncep

 
  (Valoració mitjana: 3,5)
703 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Aquest serà el tercer Nadal que El Petit Príncep passarà a Barcelona. Després de dues temporades al Teatre BARTS aquest any hi tornem! L'espectacle que ja han vist més de 130.000 persones descobreix la història de Saint-Exúpery als més petits i la fa reviure als més grans.

Un viatge des de l'asteroide B612 fins a la Terra de la mà d'aquest personatge universal que ja tots portem a dins. El nen que demana a l'aviador que li dibuixi un xai ens farà descobrir paisatges i personatges únics a cada planeta que trepitja. Coneixerem un geògraf, un fanaler, un rei... De fons, aquella Rosa a qui no acaba de saber estimar... fins que la Guineu li fa descobrir que ¿l'essencial és invisible als ulls".

L'espectacle que firmen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 compta amb projeccions màgiques per a cada escena, so 360º, una companyia de luxe i unes cançons que us faran volar.

Aquest Nadal, El Petit Príncep t'espera al BARTS: el musical per a persones grans que cap nen s'hauria de perdre.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades amb un 30% de dte: 10, 11 (16h), 17 i 18 (16h) (per totes les zones menys les de visbilitat reduïda)
Resta de localitats i funcions: venda d'entrades sense descompte

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

RECOMANACIONS
Montserrat
Montserrat
21 de de febrer del 2017 a les 00:57h
El petit príncep

Vaig gaudir molt de la representació. Genial interpretació, posada en escena, vestuari....tot espectacular!

Un poquito feo
Un poquito feo
20 de de desembre del 2016 a les 17:02h
No puc amb el personatge però m'ha encantat, senyal de que és molt bona.

El Petit Príncep, el musicala BARTS no ho dóna tot mastegadet però arriba també als nens; està clar que ells veuen més enllà que “els grans” i estan més oberts a la màgia.
Amb la Júlia Bonjoch han trobat un PP genial, que t'atrapa i a qui vols acompanyar des del minut zero (dovle mèrit, que mai he estat gaire amic del personatge). La seva interpretació transmet perfectament la tendresa i innocència que hem perdut, la desubicació, la curiositat, l'aprenentatge… i a més, canta i balla de meravella. La Diana Roig és una Rosa per qui et deixaries punxar, el Xavi Duch està com sempre, esplèndid, divertit i no ho té fàcil (l'escena dels números!) i l'Àngel Llàcer ens demostra, com al Relato, que quan aparta el "personatge" té molt a oferir.
Una posada en escena senzilla amb projeccions que aporten profunditat sense distreure i una música que no és sensiblera. Per posar-hi una pega, la batalla de la música gravada, ja perduda amb el teatre familiar i que s’està encomanant a l’adult.

En RESUM: una proposta de qualitat i que, ho admeto, et fa recordar coses que per òbvies, hem oblidat

Lluisa
Lluisa
23 de de gener del 2017 a les 13:34h
El petit príncep

Feia dos anys que volia veure aquest musical, però mai arribava el moment.

Ens va agradar molt, però tot que que Ivan Labanda m'agrada com treballa tenia ganes de veure l'Àngel Llatzer i potser encara hagues gaudit més del musical. Haure de tornar-hi.

Victoria
Victoria
4 de de gener del 2017 a les 11:23h

Es la tercera vegada que la veig i m'agrada molt. Es molt bonica i emocionant. Les dues anteriors vaig veure al Ivan Labanda i tot i que es un gran actor i cantant, tenia ganes de veure al Angel Llàcer i van tindre sort. Un musical preciós....... tornaria.