fb

Geronimo Stilton: Gran retorn a Fanatasia, el nou musical

Teatre Condal - Barcelona
 
 
185 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l'espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l'encantador Boletus, la valenta Alys i molts d'altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d'emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d'imaginació i moltíssima fantasia!

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 16.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Adriana
Adriana
14 de de febrer del 2017 a les 17:57h
DECEBEDORA

falta de ritme, avorrida, decorats cutres... en definitiva molt fluja, i pel preu que costen les entrades esperavem almenys algo més. Res a veure amb la primera edició que va ser espectacular.

Carmen
Carmen
20 de de desembre del 2016 a les 21:43h
SI NO HAS VIST ...

Els nens i nenes poden passar una bona estona, però si s'ha de comparar amb l'anterior, no ho feu. Tots els actors treballen força bé.

Anna Maria
Anna Maria
6 de de desembre del 2016 a les 09:26h
Divertida

Els nens s ho passen d alló més bé!!

Arianna
Arianna
5 de de desembre del 2016 a les 16:18h
Decepcionant

Trobo que pel que valen les entrades la posta en escena hauria pogut ser molt millor, la vaig trobar molt sosa i més apropiada de teatre d'aficionats. Ens esperàvem una cosa més semblant al musical de Peter Pan i no va tenir res a veure ni en escenificació ni en cançons. La majoria de cançons eren tan lentes que per poc i ens adormim al principi. Crec que era més apropiat per nens de 2 a 3 anys que no pas per al públic que habitualment llegeix els llibres. En resum, aquest ha estat el nostre primer i últim musical de Geronimo Stilton, dubto que la nena vulgui tornar a veure'n cap més.