fb

Sugar. Ningú és perfecte

Eixample Teatre - Barcelona
 
 
260 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
SUGAR, el musical de Broadway estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC. El musical està basat en la pel·lícula Some Like It Hot ¿ Con faldas y a lo loco (1959). Una historia escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, dirigit per Billy Wilder amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com actors principals.

Ubicada a Chicago durant el període de la llei seca nord-americana, 'Sugar' és una comèdia blanca i per a tots els públics.

CONDICIONS

Entrades des de 15€: funcions del 19 de novembre al 18 de desembre
Entrades des de 18€: funcions a partir del 19 de desembre

RECOMANACIONS
Maria Teresa
Maria Teresa
19 de de novembre del 2016 a les 20:55h

Sugar va guanyar l'any passat el premi de la crítica. L'he vist aquesta setmana al teatre de l'Eixampla i m'ha encantat. Un grup d'actors i músics que ho donen tot a l'escenari.  Está basat en la pel·lícula "Con faldas y a lo loco" o  en català "Ningú no és perfecte" 15 intèrprets i 5 músics i tots ells: músics, actors, cantants, ballarins (amb acrobàcies incloses) extraordinaris.

Bealia Guerra és Sugar, fantàstica i dolça en el seu paper. Xavi Duch i Rubén Yuste  els dos protagonistes masculins amb els seus ambivalents personatges,  estan de matrícula d'honor ja que interpreten, canten, ballen i tot amb una gràcia hilarant. Bravo!!!

És una obra, un musical IMPERDIBLE.

Un poquito feo
Un poquito feo
19 de de novembre del 2016 a les 10:51h
Busca que somriguis i ho aconsegueix

“Sugar” és tan honesta com efectiva. Busca que passis una bona estona i ho aconsegueix amb escreix. Fa poc al sortir d’un altre musical una espectadora deia “no m´ha entretingut, que era l’únic que li demanava a l’obra”. Aquí això no passa. Saps el que vas a veure i no hi ha lloc a la sorpresa (innovar no sempre és bo) ni el desengany: trasllació molt, molt fidel de la pel·lícula (que molts joves desconeixen, per cert), sense l’espectacularitat d’aquella (ho salven amb escreix amb un intel·ligent ús d’atrezzo i mínima escenografia). Música en directe que reprodueix l’atmosfera d’aquells anys, cos de ball i interessants coreografies. De petit format, (sigui això el que sigui), doncs, res, amb uns 20 artistes a l’escenari.

Bones interpretacions on destaca i es menja l’escenari Xavi Duch ( i van…), amb un personatge tremendament còmic, histriònic, ballarí, i que et fa somriure contínuament.
L’unic però: la Sugar protagonista és aquí una gold digger i poca cosa més, sense la ingenuïtat que li donava la Marilyn.
En definitiva: per somriure una estona sabent que coneixes la história fil per randa. Ni més ni menys.

VIC
VIC
18 de de novembre del 2016 a les 16:20h
SUGAR: un delicioso azucarillo para llevarte a la boca

"SUGAR.NINGÚ ES PERFECTE" es una comedia musical absolutamente deliciosa basada en la película de 1959 de Billy Wilder "Con faldas y a lo loco". Lo más difícil para mí fue intentar quitarme de la cabeza las imágenes de Marilyn Monroe, Jack Lemmon y Toni Curtis, protagonistas en su día de la película, pero una vez que lo conseguí disfruté con las interpretaciones, las canciones y los bailes que me regalaban los 15 actores y 3 músicos que componen el elenco. Lo dicho, absolutamente recomendable.