3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Festival Harmonia 2024

Festival Harmonia 2024

  • 28, 29 i 30 de juny del 2024
  • La Parada del Jonquer - Les Planes d'Hostoles - Planes d'Hostoles, les
des de 30€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

La segona edició del FESTIVAL HARMONIA es celebrarà els propers 28 i 29 de juny de 2024 a La Parada del Jonquer de Les Planes d'Hostoles. Un Festival de dos dies en plena natura, on podràs de venir d'acampada o camper gratuïtament.

STAY HOMAS, FIGA FLAWAS, TRIQUELL i LILDAMI com a caps de cartell entre mes 20 concerts, destacant a GINESTA, SARA ROY, VEN'NUS, YUNG RAJOLA, HABLA DE MI EN PRESENTE, LES QUE FALTABAND, DI-VERSIONES i HOTEL COCHAMBRE.

Dos nits de concerts i un festival familiar de dia, l'HARMONIA KIDS, el dissabte 29 a partir de les 11 del mati.

L'HARMONIA KIDS, una proposta lúdica i artística per a tot tipus de famílies i públics; música, circ, tallers, jocs, instal·lacions ,amb les actuacions de MIREIA MIRACLE, FER CATASTROFER, TON MUNTANÈ , ELS ATRAPASOMNIS, XARANGA DAMM-ER i l'ESCENARI EMERGENT, amb les actuacions d'artistes novells.

HARMONIA KIDS, el festival familiar en la diversitat, vol ser l'espai, el més natural i real per a tothom, on viure i conviure en ¿harmonia";  compartint moments en els que tots i totes  podem participar, des de la diferència, enriquint-nos mútuament com a individus i com a societat .

Accessibilitat, participació, diversitat, llibertat, solidaritat i cohesió social, son els fonaments del FESTIVAL HARMONIA, el festival 360.


INFORMACIÓ SOBRE ELS MENORS AL "FESTIVAL HARMONIA":

IMPORTANT: Tots els menors de 16 anys hauran d'assistir acompanyants del progenitor o d'un tutor legal adjuntant el document que es pot descarregar des de la web del festival.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

28, 29 i 30 de juny del 2024

CATEGORIES

Concerts    Festival

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX