3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
MI CAPITÁN: DOMINGOS AL ABORDAJE! · SESSIÓ TRESC
MI CAPITÁN: DOMINGOS AL ABORDAJE! · SESSIÓ TRESC
MI CAPITÁN: DOMINGOS AL ABORDAJE! · SESSIÓ TRESC

MI CAPITÁN: DOMINGOS AL ABORDAJE! · SESSIÓ TRESC

  • SALA LAUT - Barcelona
18€
16,20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'Mi Capitán' aborda la comunitat de cultura TRESC amb els seus especials "Domingos al abordaje!". En aquesta nova sessió TRESC amb Mi Capitán tindràs el teu seient reservat i un descompte exclusiu per a tu!

Ja saps que al TRESC som fans de les millors històries, és per això que hem decidit pujar al vaixell de 'Mi Capitán' i acompanyar-los a la seva nova aventura, els "Domingos al abordaje!".

Els 'Domingos al abordaje' són una sèrie de concerts que 'Mi Capitán' ofereix a la Sala Laut i on oferiran les seves millors cançons, també les novetats i s'entregaran al seu públic més fidel. Una cita única per trobar-se entre amics i gaudir de l'últim dia de la setmana. El millor pla per aixecar l'ànim l'últim dia de la setmana!

A més, al pròxim concert del 9 de juny comptaran amb actuacions del DJ Jose Ballbreaker i el músic Ernest Armengol. Per ser soci del TRESC tens les entrades amb un avantatge únic i exclusiu.

MI CAPITÁN és una banda, un súper grup podríem dir, formada per coneguts i experimentats músics procedents d'altres formacions. Al costat de Gonçal Planas trobem components de Love of Lesbian (Julià Saldarriaga, Dani Ferrer, Ricky Falkner), Sidonie (Víctor Valent), Standstill (Ricky Lavado) i Egon Soda (Ferran Pontón).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

Carrer de Vila i Vilà, 63, 08004 Barcelona
08004 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX