3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mr. Bo · Grec Festival de Barcelona 2024

Mr. Bo · Grec Festival de Barcelona 2024

  • 4 i 5 de juliol
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12€
11€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Una ingenuïtat deliberada, grans dosis de poesia i molta senzillesa són els elements centrals d'un espectacle familiar que combina la màscara i el clown. Una nova producció d'uns mestres del teatre per a tots els públics.

Els infants més petits, els que amb prou feines tenen 4 o 5 anys, són els destinataris principals d'un espectacle sense paraules a càrrec d'una de les companyies de teatre familiar que més triomfen en escenaris i en festivals dedicats a l'escena per a tots els públics. Creadors de muntatges familiars d'altíssima qualitat, aquesta vegada fan servir l'humor per afrontar els nens i les nenes amb una realitat que segur que es trobaran a la vida: el poder despòtic. Toquen el tema d'una manera exageradament ingènua, amb una senzillesa clownesca que omplen d'imatges poètiques. L'expliquen a partir de la història d'un home, el senyor Bo, i els seus tres servidors. Porten tota la vida fent el que el seu senyor els demana i no sabrien fer res més -o potser sí, perquè quan tenen una estona juguen a fer que ells són els senyors i imaginen com deu ser tenir poder. Potser si, quan el senyor Bo era petit, s'haguessin negat a fer tot el que demanava-, però ara ja és tard. O potser no, perquè sempre hi ha una segona oportunitat per dir que no.

És la nova creació de Marie de Jongh Teatroa, una companyia basca nascuda el 2008 per explicar històries, habitualment sense text, i que es defineix com una companyia "de teatre infantil per a adults i de teatre adult per a infants". Guanyadora, l'any 2018, del Premi Nacional d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut que concedeix el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, la companyia va debutar al Grec l'any 2016 amb Amour (va ser premi Max l'any següent), va tornar-hi l'any 2019 amb Estrella i, l'any 2020 ens va fer passar la por amb un espectacle amb nom de conjur: ikimilikiliklik.

Una producció de Marie de Jongh Teatroa.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJokin Oregi
DireccióJokin Oregi
Durada50 minuts
IdiomaSense text
Intèrprets:Ana Martinez Ana Meabe Javier Renobales i Anduriña Zurutuza

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

4 i 5 de juliol

IDIOMA

Sense text

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX