3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Muchacho · Terrats en Cultura 2024

Muchacho · Terrats en Cultura 2024

  • Divendres 19 de juliol | 20:00h
  • Centre Cultural La Bòbila - L'Hospitalet de Llobregat
GRATUÏT
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

L'artista de rumba Miguel Serviole, més conegut com a Muchacho, va començar la seva carrera musical l'any 2001. Una carrera que l'ha portat a recórrer el món amb artistes com Peret, La troba kung-fu, Sabor de Gràcia, Marina, Ojos de Brujo i Macaco. El 2016 va gravar el seu primer treball personal, titulat Carabutsi amb Muchacho & los sobrinos, i aquest any comença a fer soroll amb el nou treball, titulat ¿+ madera".

Als Terrats ens agrada reivindicar una manera diferent de viure la ciutat, repensant-la a partir de les seves històries i les seves tradicions. La rumba catalana és, sens dubte, una part important de la banda sonora de l'àrea metropolitana de Barcelona: una música capaç de captar la temperatura emocional d'aquesta part de la Mediterrània. La rumba, que tradicionalment s'ha tocat a carrers i places, s'havia assajat als terrats de la ciutat. Portar la rumba als Terrats, doncs, tanca un cercle que va de baix a dalt, de la plaça al terrat, i que torna a les altures per parlar-nos de nosaltres i proposar-nos una manera festiva de viure la nostra ciutat.

Amb aquest espectacle, Terrats en Cultura vol donar suport actiu a la iniciativa de declarar la rumba catalana com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 19 de juliol, 20:00h

ADREÇA

Plaça de la Bòbila, 08906 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
08906 - L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX