3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El monte de los olivos · Terrats en Cultura 2024

El monte de los olivos · Terrats en Cultura 2024

  • Divendres 28 de juny | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
EXHAURIT!
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

Portem al terrat un espectacle únic i irrepetible: una trobada artística en un format de conversa ballada entre l'artista de flamenc Juan Carlos Lérida i el cantaor Niño de Elche.

Fa deu anys, Juan Carlos Lérida i el Niño de Elche van pujar als Terrats ¿aleshores un festival que tot just començava a caminar¿ amb el seu Acercamiento al cante. Tots dos ens van oferir un espectacle inoblidable, que els privilegiats que hi van assistir encara recorden. Una dècada després, hem volgut tornar a reunir aquests dos artistes, ara que tots dos es troben en un moment ben diferent de les seves carreres artístiques: Juan Carlos Lérida s'ha consolidat com una de les figures més interessants del flamenc més experimental (com ho va demostrar en el seu colossal espectacle La liturgia de las horas, estrenat al Mercat de les Flors), i el Niño de Elche, un artista inquiet i inclassificable, ara ocupa un espai privilegiat en el panorama musical espanyol.

El monte de los olivos és un espectacle diferent a cada iteració. Pensat per fomentar una trobada entre Juan Carlos Lérida i alguna figura d'un interès especial en relació a l'espai on es realitza la trobada, el diàleg forma part del seu procés de recerca sobre el flamenc, des d'espais i oficis quotidians. Una mena de cita artística que es desenvolupa com una conversa improvisada, espontània, al voltant d'un tema en comú. Un diàleg amb diferents llenguatges (el cos, la paraula, la veu, el gest), que serveix per obrir un nou camí en els intersticis de la teoria i de la dansa.

No és casualitat, per tant, que el terrat que hem pensat per acollir aquest espectacle estigui vinculat a aquesta idea de la recerca, a la mirada curiosa: un espai, ja ho veureu, que convida els espectadors a pensar, a participar activament en la reflexió que ens proposen Juan Carlos Lérida i el Niño de Elche.

El monte de los olivos és un dels 6 quadres que componen La liturgia de las horas.

FITXA TÈCNICA

AutoriaSofía Asencio
DireccióJuan Carlos Lérida
Intèrprets:Juan Carlos Lérida i Niño de Elche

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 28 de juny, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
28
juny
El monte de los olivos · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El monte de los olivos · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX