3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La luz de un lago · Grec Festival de Barcelona 2024

La luz de un lago · Grec Festival de Barcelona 2024

  • Del 19 al 22 de juliol
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
18€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades amb un 20% de descompte per la comunitat TRESC.

 

*****

Transcendint els àmbits plàstic i visual, aquest muntatge empra eines sonores per explorar les possibilitats de la imatge teatral i poètica.

El so ha tingut sempre un paper en les creacions escèniques de la companyia formada per Tanya Beyeler i Pablo Gisbert, però mai n'havia estat, com en aquest muntatge, l'element protagonista. Han arribat fins aquí a la recerca de maneres noves d'explicar històries que evitin la repetició de patrons i aconsegueixin fer comprendre, o com a mínim intuir, la complexitat del món que ens envolta. Ho fan amb una crida a la imaginació i presentant en escena imatges intuïdes, revelacions o aparicions, unes metàfores visuals que es comprenen per la suma del so, el text, la il·luminació, els cossos dels intèrprets i la matèria, que en aquest cas pren la forma de fang i de metall. Què es pot esperar d'una proposta que aparta el sentit de la vista per centrar-se en l'oïda? Diuen que la sobreproducció d'imatges limita la nostra capacitat d'imaginar-les i que, al contrari, la capacitat del cervell de crear imatges s'activa, precisament, en absència de les imatges.

Obre, doncs, les orelles per venir a veure la creació més nova d'El Conde de Torrefiel: relega els impulsos visuals i converteix el teu cervell en una sala de cinema que projecti imatges sense descans. T'ho proposa una companyia que, amb la desena llarga d'espectacles que han creat des de l'any 2010 (des de La plaza, al Grec 2018, fins a Una imagen interior, un dels espectacles estrella del Grec 2022), han atret poderosament l'atenció del públic, la crítica, els programadors i els festivals europeus amb muntatges que parlen del temps i de la societat del segle XXI i que combinen i tracten de manera separada el text, el moviment, les imatges plàstiques i el so.

Una coproducció del Grec 2024 Festival de Barcelona, Centro de Cultura Contemporánea Condeduque (Madrid), Festival delle Colline Torinesi (Torí), Festival Contemporanea (Prato), Teatro Municipal de Porto - Rivoli (Porto), Théâtre Saint-Gervais (Ginebra), Viernulvier (Gant), Festival d'Automne (París).

Ajuts a la producció: ICEC - Generalitat de Catalunya

Amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.

FITXA TÈCNICA

AutoriaTanya Beyeler, Pablo Gisbert
DireccióEl Conde de Torrefiel
Durada70 minuts
IdiomaCastellà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 19 al 22 de juliol

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX