3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lapis Lazuli · Grec Festival de Barcelona 2024

Lapis Lazuli · Grec Festival de Barcelona 2024

  • 13 i 14 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
26€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades amb un 20% de descompte per la funció del 14 de juliol per la comunitat TRESC.

 

*****

Aquest creador únic, l'obra del qual busca subvertir les relacions establertes entre públic, creadors i intèrprets, construeix en escena un món nou, enlluernador i misteriós, ple de contrastos trepidants.


Capaç de conjurar la màgia escènica a partir dels materials més diversos i ordinaris, Laskaridis és el creador d'una forma híbrida i única d'espectacle que abasta els àmbits de la performance, la dansa i les arts visuals. A Lapis Lazuli continua la seva exploració sobre els temes de la transformació i el ridícul barrejant elements grotescos, còmics i aterradors.

Inspirat en la fascinant pedra semipreciosa blava que dona títol a l'espectacle, famosa pel seu comportament impredictible sota pressió, Laskaridis busca crear un món nou, captivador i enigmàtic, ple de dualitats intrigants. El nom de la pedra en si, lapislàtzuli (sovint interpretat com la ¿pedra del cel"), suggereix un origen que és tant terrenal com celeste. Va ser aquesta mateixa dualitat inherent al nom de la pedra la que va donar origen a la recerca de l'artista, que teixeix meticulosament en escena un tapís de variacions aparentment contradictòries.

El director i intèrpret, Euripides Laskaridis, es mou en les interseccions de la dansa, el teatre i les arts visuals. Les obres que ha creat s'han pogut veure en les principals institucions d'arts escèniques de tot el món i ofereixen una fusió distintiva de gèneres i estils que dona com a resultat unes propostes alhora humorístiques i estranyament commovedores. Després de Relic (2015), Titans (vista al Grec 2017 Festival de Barcelona) i Elenit (2019), que va recórrer tot el món fins al 2023, Euripides Laskaridis presenta una coproducció internacional que involucra Grècia, França, Bèlgica, els Països Baixos, Itàlia, Espanya, Finlàndia i Bulgària.

Una producció d'Onassis Stegi

Amb el suport de The Fondation d'Entreprise Hermès

En coproducció amb Théâtre de la Ville (França), Théâtre de Liège (Bèlgica), Espoo Theatre Finland (Finlàndia), Teatros del Canal (Espanya), Teatro della Pergola Firenze (Itàlia), Festival Aperto / Fondazione I Teatri Reggio Emilia (Itàlia) and Big Pulse Dance Alliance. Festivals: Julidans (Països Baixos), Torinodanza Festival/Teatro Stabile Di Torino-Teatro Nazionale (Itàlia) i One Dance Festival (Bulgària)

Cofinançat per The Creative Europe Programme of the European Union.

Amb el suport de Megaron-The Athens Concert Hall

Amb el suport financer del Ministeri de Cultura Grec

Un projecte d'Euripides Laskaridis i Osmosis

Estrena a l'Onassis Stegi, Atenes, l'april del 2024.

FITXA TÈCNICA

AutoriaEuripides Laskaridis
DireccióEuripides Laskaridis
Durada80 minuts
Intèrprets:Angelos Alafogiannis Maria Bregianni / Eftychia Stefanou (alternativament) Euripides Laskaridis Dimitris Matsoukas Spyros Ntogas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

13 i 14 de juliol

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 13 i 14 de juliol

Horari: A les 21:00h

Horari Taquilles:
2 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX