3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
All Those Food Market 2024
All Those Food Market 2024
All Those Food Market 2024

All Those Food Market 2024

  • 20 i 21 d'abril del 2024
  • Port Vell, Moll de la Fusta - Barcelona
6€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Deu anys i setze edicions després, All Those Food Market torna els dies 20 i 21 d'abril amb una selecció cuidada d'artesans i emprenedors gastronòmics i ho fa a un nou espai: el Moll de la Fusta de Barcelona.

Més de 60 projectes gastronòmics per a tots els gustos es trobaran aquesta primavera davant del mar per a celebrar el desè aniversari del festival: les melmelades de Rosons, la xocolata single origin de Notka Chocolate, l'oli d'oliva verge extra d'Anècdota, la ginebra artesanal de 100&Nomore, els còctels llestos per beure d'East Drops... una gran varietat de productes disposats a omplir els paladars i els rebostos del públic assistent de qualitat i sabor.

La cosmètica natural, molt lligada a la filosofia del festival, ocuparà també un lloc destacat al mercat d'artesans gràcies a projectes com Sab Solids o Reset Free Beauty.

A més, els restaurants més suggerents de la Ciutat Comtal sorprendran tothom amb l'street food més canalla. Sabors tradicionals amb tocs sorprenents com els de Dos Pebrots, Palo Verde o ASA i platerets exòtics com els de Lady Dumpling, Anormal o LaMun Cuina Thai compartiran protagonisme juntament amb les noves propostes com les de Casa Inés o Insolent.

Així mateix, diversos dels restaurants d'aquesta edició s'uniran per a promoure el moviment plant based i cuinaran, de la mà de Nous de Califòrnia, plats d'edició limitada amb la nou com a ingredient principal.

Per suposat, totes les propostes estaran acompanyades de les millors cerveses artesanes i els vins de productors locals, capitanejats per Vallformosa.

Com no podia ser d'una altra manera, els paladars més llaminers estaran d'enhorabona gràcies als gelats DelaCrem i la seva línia DelaTerra, elaborats amb ingredients de proximitat. Els deliciosos pastissos de formatge de Jon Cake, els dònuts vegans d'Areca Bakery i la pastisseria cuidada de Morreig tampoc no faltaran a la cita per endolcir el mercat gastronòmic.

La part més lúdica del festival l'oferirà Bitter KAS que, amb el joc de la ruleta, repartirà premis a aquells qui vulguin passar una estona divertida mentre gaudeixen de l'experiència All Those.

El Moll de la Fusta també acollirà els clàssics tallers gastronòmics per a tots els públics entre els quals s'hi trobarà la proposta de Formatges de Suïssa per a conèixer de primera mà com es produeixen els formatges artesans accedint virtualment als prats i formatgeries del país helvètic.

Aprendre a elaborar bombons amb plantes silvestres juntament amb DeBosc o descobrir tots els secrets sobre la pasta botànica de la mà de Lacci són altres de les propostes interessants de tallers d'aquesta edició.

Tampoc no faltarà l'espai chill out familiar en col·laboració amb Mammaproof on els més petits podran relaxar-se i jugar a gust.

Amb més de 20.000 assistents en les últimes edicions, aquesta primavera All Those Food Market torna amb el millor ambient i oferta gastronòmica. Que no t'ho expliquin, vine!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,
08003 - Barcelona

Port Vell, Moll de la Fusta
Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles a partir del dia 25 de març a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX