3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Paul Fuster + Joana Serrat + Brave Coast DJS
Paul Fuster + Joana Serrat + Brave Coast DJS
Paul Fuster + Joana Serrat + Brave Coast DJS
Paul Fuster + Joana Serrat + Brave Coast DJS

Paul Fuster + Joana Serrat + Brave Coast DJS

  • 2 de març del 2024
  • Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès - Vilafranca del Penedès
12,23€
-40%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Paul Fuster
Paul Fuster publica un nou EP set anys després del seu darrer disc. "Organ-ism" concepció a la redempció és una recopilació de quatre cançons on es retrata el cicle de vida d'un idil·li, `Organisme, concepció a la redempció'. Paul Fuster, el carismàtic i escorredís cantautor americà de pares catalans, una llegenda que treu a la llum noves cançons, pràcticament després d'estar set anys desaparegut. "Organisme, concepció a la redempció" és un E.P de 4 cançons en què es retrata el cicle de vida d'un idil·li. Cada un dels quatre moviments conté una il·lustració meticulosament dissenyada per aconseguir unes poderoses dinàmiques que ens transporten a una capacitat d'expressió poc comuna, esquivant obvietats, buscant i plasmant formes únicament seves. Com és habitual, en la majoria dels seus treballs, les quatre peces han estat gravades, produïdes i interpretades íntegrament pel mateix autor, demostrant una enorme i personal habilitat per teixir un so i un univers particular.

Joana Serrat
La cantautora catalana Joana Serrat retorna amb "Hardcore From The Heart", el cinquè àlbum de la seva flamant discografia. Serrat es serveix del llibre de la sexòloga Annie Sprinkles ¿del mateix títol-, per a dur a terme un viatge introspectiu que, a través de les seves lletres i música, confronten a l'osonenca davant d'un reflex de sí mateixa, davant d'una imatge conformada de clarobscurs. ¿Dels forts vents i tempestes que han colpejat aquests boscos, n'ha quedat una terra erma que difícilment pot retenir a una bèstia salvatge com jo" (Wild Beast).
¿Hardcore From The Heart" és un viatge emocional que parteix de la pèrdua i desemboca en l'acceptació. La temàtica del treball és la presa de consciència sobre la dificultat d'abastar un ideal de vida, de l'abisme del desequilibri creat entre la vida existent i la vida idealitzada. El dol que se'n desprèn és una emoció latent que trobem al llarg de tot el disc i és, alhora, el motor principal d'aquesta recerca davant la realitat que s'imposa. ¿No puc quedar-me a la superfície. Saps que necessito submergir-me més. Perquè, si tot s'esfondra, ¿quin sentit té viure així? Sempre he volgut arrelar però del cert, és que mai he sentit terra ferma. Per què continuo somniant amb tu?" (These Roads). Serrat plasma el seu dolor a través de tot el nou repertori de manera explícita i detallada. D'aquí a la referència a l'obra de Sprinkle: per una banda, la figura de la pornografia com un referent il·lustratiu categòric i metafòric de la realitat obscena; per l'altra, la importància d'allunyar tot prejudici i barrera a l'hora d'enfrontar-se a aquesta exploració.
Amb un material tan sensible entre les mans, Joana Serrat va pensar de manera intuïtiva amb la figura del seu amic, l'enginyer i productor Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth) com a refugi i còmplice a qui poder confiar aquestes noves composicions.

Brave Coast DJS
Després d'actuacions a diferents festivals, clubs i sales alternatives del país, l'equip de djs del segell ja prepara la maleta, sense prejudicis per posar alguns dels temes més mítics de la música alternativa.
indie, psicodèlia, electro, new wave,  i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen el seu set que; des de el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat arreu del territori.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Catalunya 15
08720 - Vilafranca del Penedès

Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès
Av. Catalunya 15, 08720 Vilafranca del Penedès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX