3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Música clàssica i romàntica entre Viena i Praga

Música clàssica i romàntica entre Viena i Praga

  • 20 de juliol del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

El Duo di Perugia ens presenta un programa de joies de la música de cambra per a piano i violí. Lluny de les grans sonates romàntiques o les peces més virtuosístiques, el programa ens mostra el món interior del duo per a violí i piano, des de l'elegància de la sonata KV 304 de Mozart fins a les dues sonates de Schubert i Dvorak. Una oportunitat per a escoltar, de forma clara, l'essència de la música de cambra, el diàleg i la complementació dels dos instruments.

Patrizio Scarponi es va graduar al Conservatori de Música ¿F. Morlacchi" de Perugia, sota la direcció del mestre Arnaldo Apostoli i es va especialitzar amb G. Munch i V. Tatrai. Ha col·laborat com a primer violí a orquestres simfòniques com: La Nuova Aidem de Florència, l'Orquestra Simfònica dels Abruzzes i en diferents formacions de cambra i festivals internacionals, en sales com: Sala Tchaikovsky de Moscou, Barbican de Londres o Schauspilhaus de Berlín, Musikhalle de Hamburg etc..
És el primer violí de la Roma Sinfonietta i col·laborador de ¿Musica d'Oggi" per al repertori contemporani, fundador i primer violí de l'Orquestra de Cambra d'Umbria i membre permanent de l'Orquestra de Cambra ¿I Filarmonici di Roma", fundada i dirigida pel mestre Uto Ughi. Van ser notables els seus concerts junt amb Ennio Morricone, per tot el món.

Giuseppe Pelli es va graduar al Conservatori de Música ¿F. Morlacchi" de Perugia. Va seguir cursos d'especialització i interpretació musical sota la direcció del mestre Tullio Macoggi i Lya De Barberiis. Guanyador del 1r premi Chopin a un concurs nacional a l'edat de quinze anys, va començar la seva carrera concertista de ben jove, que el va portar a tocar a Itàlia per a les societats de concert més importants com les: Amici della Musica di Castel Sant'Angelo Roma, Amici della Musica Arezzo o l'Acadèmia Filharmònica de Bolonya, rebent crítica unànime del públic i de la crítica d'arreu. Ha actuat també per tot Europa i Amèrica, rebent diversos premis artístics, i pedagògicament ha estat professor del Conservatori de Perugia impartint master classes arreu del món.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Patrizio Scarponi · Violí
Giuseppe Pelli · Piano

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

20 de juliol del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles a partir del dia 20 de juny a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
20
jul.
Música clàssica i romàntica entre Viena i Praga
20:00 h Església Sant Martí d'Empúries
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Música clàssica i romàntica entre Viena i Praga
20:00 h Església Sant Martí d'Empúries - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX