3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Setmana Santa a Alsàcia

Setmana Santa a Alsàcia

  • Sortida el 28 de març
  • Promoviatges - Barcelona
1085€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Zuric - Estrasburg

Presentació als mostradors de facturació de la companyia Swiss a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 7.30 hores. Sortida en el vol LX1953 a les 9.50 hores en direcció Zuric. Arribada prevista a les 11.40 hores i sortida direcció Saint-Louis. Dinar. Seguirem fins a Estrasburg, capital de la regió alsaciana. Realitzarem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d'alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l'encantador barri d'Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta. Sopar i allotjament a l'Hotel Ibis Centre Historique 3* o similar (l'hotel es senzill però està situat al costat del centre de la ciutat).

DIA 2
Estrasburg - Castell d'Alt Koenigsburg - Estrasburg

Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem la visita amb àudio guies del Castell d'Alt Koenigsburg, del segle XII. Quan es va construir ocupava una posició estratègica, estava destinat a vigilar les rutes del vi, del blat al nord, la de l'argent i la de la sal. Tot i que es va haver de reconstruir, el castell respecta fidelment l'arquitectura medieval. Ens impressionaran les seves refinades sales interiors amb pintures murals, mobles renaixentistes i enormes estufes de ferro. Als soterranis es conserva una col·lecció d'armes de l'edat mitjana que inclou ballestes, espases i armadures. Dinar. Després, tornarem a Estrasburg. Tarda lliure per acabar de gaudir d'aquesta ciutat idíl·lica. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Estrasburg - Obernai - Ribeauvillé - Riquewihr - Estrasburg

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Obernai, població enclavada entre les muntanyes dels Vosgos i el Mont Sainte Odile, considerat com un dels pobles més bells de França. Durant la nostra visita guiada gaudirem del centre històric amb les seves muralles, el seu pou renaixentista, la ¿kappelturm", torre del segle XIII, les cases tradicionals alsacianes i les seves esglésies. Acabada la visita continuarem la famosa ¿ruta del vi", de la qual destaquem la varietat riesling. Passarem per poblets envoltats de vinyes fins arribar a Ribeauvillé, acollidora població dominada per tres castells de l'edat mitjana. Visitarem aquesta ciutat que ha mantingut l'autenticitat d'un poble ric en història i arquitectura. Podrem passejar pel seu animat carrer Major i meravellar-nos amb les seves cases de colors, decorades amb precioses flors que inunden tots els racons del poble d'un gran colorit. Dinar. Seguirem el nostre recorregut fins arribar a Riquewihr. Coneixerem aquesta petita joia medieval situada entre boscos i vinyes i que conserva l'aspecte del segle XVI. Destaquem les seves precioses cases de l'època renaixentista i els seus cellers. Realitzarem també la visita d'una de les seves caves i farem un tast dels seus vins. A l'hora convinguda, retorn a Estrasburg. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Estrasburg - Colmar - Estrasburg
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a a Colmar, capital vinícola d'Alsàcia que condensa el caràcter idíl·lic d'aquesta regió. Visita guiada d'aquesta ciutat que destaca per les seves cases d'entramats de fusta o el seu florit centre urbà. Gaudirem del seu atractiu i ric patrimoni històric i arquitectònic, amb més de 1.000 anys d'història, el barri de la Petita Venècia, anomenat d'aquesta manera pels canals fluvials que el recorren, el seu centre històric amb el Moll dels pescadors, etc. Colmar és la ciutat natal del cèlebre escultor Bartholdi, creador de la famosa Estàtua de la Llibertat, així com de l'il·lustrador alsacià conegut com Hansi, el més famós de la regió. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir d'aquesta vila de pel·lícula. Tindrem la possibilitat de traslladar-nos a una altre època passejant pels seus carrers amb la bellesa dels seus edificis d'estil renaixentista i gòtic alemany o aprofitar per fer les últimes compres. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Estrasburg - Eguisheim - Zuric - Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí, farem un passeig en barca que ens permetrà veure Estrasburg des de l'aigua. Després, ens traslladarem a Eguisheim, petit poble amb una curiosa forma circular on es diu que es va inspirar el poble de ¿La Bella i la Bèstia" a la pel·lícula de Disney. Passejarem per aquesta vila inclosa a la llista dels pobles més bells de França i considerada com la més bonica de tota Alsàcia. Ciutat natal del Papa San Leo IX, Eguisheim gaudeix d'una reputació a nivell mundial. Dinar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Zuric per agafar el vol directe LX1950, de la companyia Swiss, a les 21.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa amb gerres d'aigua
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament
Serveis No inclosos:
Esmorzar del primer dia i begudes
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
Taxes aèries 95€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX