3/5
Sense recomanacions Interessa a  
FUJIYA & MIYAGI + PHOAC · LET'S FESTIVAL 2024

FUJIYA & MIYAGI + PHOAC · LET'S FESTIVAL 2024

  • el pumarejo - L'Hospitalet de Llobregat
20€
2X1
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

DISPONIBLE A PARTIR DEL DIA 30 DE GENER.

FUJIYA & MIYAGI

 Fujiya & Miyagi és un grup britànic format en Brighton, East Sussex en 2000. La formació actual està formada per David Best (veu i guitarra), Stephen Lewis (sintetitzadors i veu), Ed Chivers (bateria) i Ben Adamo (baix). ). Fins a la data, han llançat nou àlbums d'estudi, l'últim va ser ¿Ligeras Variaciones¿ (2022). Continuen llançant discos sota el seu propi segell Impossible Objects of Desire, que és distribuït per REDEYE a tot el món. La seva música s'ha utilitzat en programes i sèries com Breaking Bad i Succession. A més ha participat en alguns dels festivals més importants al voltant del globus Glastonbury, Bestival, Lovebox, Liverpool Psychfest, Tryptych, Secret Garden Party (Regne Unit), Bumbershoot, Pitchfork, SXSW (EUA), Dour, Melt (Alemanya), Transmusicale, La Route du Rock (França), Electric Pícnic (Irlanda), Mosaic (Singapur), Hove Fest (Noruega), Pukkelpop (Bèlgica) a més del Primavera i Benicassim (Espanya).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX