3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
LOS YOLOS + LA CULPA · LET'S FESTIVAL 2024
LOS YOLOS + LA CULPA · LET'S FESTIVAL 2024

LOS YOLOS + LA CULPA · LET'S FESTIVAL 2024

  • Espai Zowie - L'Hospitalet de Llobregat
15€
2X1
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

DISPONIBLE A PARTIR DEL DIA 31 DE GENER.

LOS YOLOS

Los Yolos són al mateix temps l'electró lliure del pop espanyol i el seu grup punk més inesperat. Les seves cançons ens traslladen a un món sensual i descarnat, lliure de lligams morals, però ple d'un humor salvatge i vitalista. Recullen l'herència d'allò més selecte de la nova ona i ho passen per una batedora de deliri i passió. En les seves cançons no hi ha un àpex de cinisme ni de distància irònica, tot és natural, instintiu, com la vida mateixa. Si ¿Rock Ciudad¿ (2021) ens donava la benvinguda al seu personalíssim univers amb un so fosc, actualitzant l'herència d'uns anys 80 ubics, ¿Nos siguen por delante¿ (2023) testimonia un moment expansiu, d'ambició creativa i confirmació del seu talent. Tenim Yolos per molt temps.

 

LA CULPA

La Culpa han fet les coses com sempre haurien de fer-se: un bon dia van decidir muntar un grup, un mes després estaven fent el seu primer concert, i no havien passat ni cinc mesos quan es van tancar en La Residencia per a gravar amb Diego Escriche (La Plata) les vuit pistes que componen el seu primer àlbum, publicat a l'abril de 2022. El seu segon disc, ¿Cuando amanece", gravat de nou per Escriche, arriba ara matemàticament un any exacte després. Si la tècnica és el refugi dels covards, el talent és la balança divina que posa les coses en el seu lloc. La Culpa disparen pop puríssim, contagiós, emocional, rodó com una bola de pista de bitlles directa a tirar totes les bitlles. Sense paranys: tornades que s'incrusten al teu cap i et persegueixen durant dies, frescor i guitarres que s'encomanen. No obstant això, sota la seva aparent simplicitat, La Culpa escupen en cada tema sentiments molt reals, tan reals que podries agafar-los amb les mans, tan reals que podrien ser teus.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Passatge Can Polític, 13, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
08907 - L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX