3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Doji. Brodas Bros i Desilence

Doji. Brodas Bros i Desilence

  • 9 de març del 2023
  • Teatre Principal de Sabadell - Sabadell
15€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Brodas Bros i Desilence han creat un espectacle nou: Doji, paraula que significa simultani en japonès. Una proposta en la qual les arts visuals interaccionen amb la dansa i s'uneixen simultàniament en un viatge interior, abstracte i personal, en què cada peça expressa un estat natural i esdevé una celebració que obre la porta a reflexionar sobre què som i com ens movem.

Doji és un ball entre llums i ombres. Així, per mitjà d'uns sensors que porten connectats al cos, els Brodas Bros il·luminen l'espai amb el seu moviment, mentre que els Desilence han programat minuciosament les formes i els colors, juguen amb els ballarins i creen conjuntament un paisatge brutal en el qual l'espectador viatja immers en el color, en el ritme, en la música i en la dansa.

Brodas Bros i Desilence, autoria; Brodas Bros, coreografia; Nicolas "Zyon" Monlouis i Maëva "Pocah" Deyroles, col.laboració coreogràfica; Berta i Clara Pons, Pol i Lluc Fruitós, Marc Carrizo i Hector Puigdomenech (Cover), ballarins; Tatiana Halbach i Soren Christense, live visual; Alba Florejachs, assistència dramatúrgia; Desilence, escenografia; Clozee, Lluc Fruitós, música; Sara Manzano, producció; Marc Carrizo i Jorge Garcia, il.luminació; Clara Pons i Sergi Panizo, foto; Linea Sonora, video

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C/ Sant Pau 6
08201 - Sabadell

Teatre Principal de Sabadell
C/ Sant Pau 6, 08201 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 9 de març del 2023

Horari: A les 20:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX