3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tolouse i la festa de les llanternes de Montauban

Tolouse i la festa de les llanternes de Montauban

  • Sortida el 14 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
795€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen ¿ Toulouse

Sortida a primera hora del matí des dels punts d'origen en direcció a Toulouse, la ciutat rosa, capital d'Occitània. Arribada i dinar. A la tarda, realitzarem la visita panoràmica de Toulouse, ciutat que compta amb un patrimoni excepcional. Des del cor històric de la ciutat fins a la perifèria, trobarem palauets de l'edat d'or del blau de pastell (la planta Isatis Tinctoria, cultivada al segle XVI pel pigment blau), edificis religiosos amb decoracions de totxo i pedra i recintes industrials reconvertits. Travessarem el Barri dels jardins, vorejarem el riu Garona , els canals i tornarem pels Grans Bulevards. Hi haurà temps de visitar el gran mercat de Nadal de la Place del Capitole, un dels més bonics del Sud de França. A l'hora convinguda, trasllat al Gran Hotel d'Orleans 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Toulouse ¿ Montauban i el Festival de les Llanternes ¿ Toulouse

Esmorzar a l'hotel. Al matí, passejarem a peu pel centre històric de Toulouse i descobrirem el Capitole (Ajuntament); la basílica de Saint Sernin; el Palauet Assezat i l'exterior del convent dels Jacobins. Dinar. Seguidament anirem fins a Montauban, la capital del departament de Tarn-et-Garonne, reconeguda com ¿Ville d'art et d'histoire". En el segle XVI Montauban es va convertir en un dels principals centres protestants de França. Farem un passeig pel centre de la ciutat i després anirem cap el Cours Foucault per descobrir les 5 hectàrees on es celebra el Festival de les Llanternes joia de la cultural tradicional xinesa que sedueix a grans i petits: 2.500 fanalets gegants, un bosc de pandes, animals mítics, bonics monuments històrics de la Xina però també els impressionants dinosaures juràssics. Sopar. A l'hora convinguda, tornada a Toulouse. Allotjament a l'hotel.

DIA 3
Toulouse ¿ Albi ¿ Toulouse

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Albi on visitarem la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l'església catòlica davant l'heretgia càtara. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l'art. Continuarem el nostre recorregut guiat per Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni. Dinar. A la tarda visitarem el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Disposarem de temps per passejar pel mercat de Nadal de la Place du Vigan on trobarem des d'articles d'artesania fins a tota manera de productes típics de la regió. A l'hora convinguda, retorn a Toulouse. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Toulouse ¿ Lagrasse ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, sortida cap a Lagrasse, un dels pobles més bonics de França. Arribada i visita guiada a aquesta petita població travessada pel riu Orbieu i amb origen en la construcció de l'abadia benedictina del segle VII. Passejarem pel bonic centre medieval que encara conserva l'estructura de la porxada del mercat i visitarem l'antiga abadia. L `Abadia de Lagrasse fundada per Carlemany va tenir una gran influència espiritual i econòmica que va arribar fins a Saragossa. Dinar. A l'hora convinguda, retorn als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut
Assegurança bàsica
Pensió completa amb beguda
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament

No inclosos
Esmorzar del primer dia
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX